true-tick ÖVER 75 000 NÖJDA KUNDER SEDAN 2009

tick 60 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick 39kr Frakt rating

REA

Wifi Spionkamera i form av Väggklocka - HD IP Kamera

Produkten är på väg till vårt lager

Ordinarie pris 3 999 kr

Reapris 2 999 kr


Sök efter ersättningsprodukter ovan!
Nyligen visade produkter
Nyligen visade produkter

Produktbeskrivning

Detaljer

Trådlös Spionkamera som är 100% diskret och dold i en väggklocka. Spionkameran dold och helt omöjlig att upptäcka. Vid första inleveransen så trodde vi först att den levererades utan spionkamera av misstag, då vi absolut inte kunde hitta den när vi var flera personer på kontoret med spionkameravana som stirrade rakt på enheten. Wifi Väggklockan har trådlöst WIFI nätverk och kan ansluta trådlöst till ert nätverk, ingen kabel behöver alltså dras. Det enda den behöver är att batteriet laddas eller att den strömförs kontinuerligt beroende på hur man vill använda spionväggklockan, sen kan den ansluta och ni kan någon minut senare se live bild direkt i er mobiltelefon, surfplatta eller på datorn. Det går att sammankoppla flera stycken i program på datorn eller app på mobilen för att använda som en komplett övervakningslösning. Väggklockan har inbyggd mikrofon som möjliggör avlyssning ifrån er mobiltelefon eller valfri dator på distans. Väggklockan VKPRO14 har alltså möjlighet att strömma live HD skarp video med ljud direkt i er mobiltelefon, surfplatta eller annan enhet var ni än befinner er i hela världen.

Produkten har utgått, se ersättaren här:

https://www.prylstaden.se/spionkameror/spionvaggklockor

Det medföljer även en PC programvara utöver iPhone och Android apparna som finns, så att du enkelt kan använda flera väggklockor som ett komplett övervakningssystem och övervaka, spela in videofilmer, sätta larminställningar mm genom er dator.

 

Även om man kanske inte är i behov av dold övervakning är det här ett bra alternativ då den passar in i många miljöer, i sin stilrena snygga design, istället för en ful övervakningskamera som förstör er feng shui. In times of doubt, always go with VKPRO14.

Den använder sig av samma teknologi som en IP Kamera, bara det att det här är en diskret variant. På samma sätt har den en egenutvecklad app både för iPhone och Android.

Citat från vår VD: Det här är hands down den bästa väggklockan med dold spionkamera och en av marknadens absolut bästa lösningar för dold övervakning.

 

24/7 övervakning eller portabel övervakning

Spionväggklockan har ett inbyggt batteri på 1200 mAh, så den kan laddas upp och användas utan strömkabel. Om man däremot vill använda den som en dygnet runt övervakningslösning kan man strömföra den med hjälp av den medföljande smala svarta kabeln som går in på baksidan. Den kan då övervaka hela tiden, utan att ni behöver bry er om batteritiden. Ca 3 timmars batteritid på full laddning.

Grym videokvalitet

Väggklockan har en inbyggd 720p Spionkamera d.v.s. 1280 x 720 pixlar och grymt flytande bild.

Rörelseaktivering

Självklart har även VKPRO14 funktionen som alla bra spionkameror ska ha, motion detection. D.v.s. man kan aktivera rörelseaktiverade videoinspelningar, så att man enbart spelar in relevanta videofilmer. Behöver man videofilmer på stillastående omgivningar går det självklart även att spela in kontinuerligt.

 

 

Specifikation

 • Snygg väggklocka med inbyggd trådlös WIFI Spionkamera
 • Videokvalitet: 1280 x 720
 • 30 bilder i sekunden, 30fps
 • Uppladdningsbart batteri på 1200 mAh
 • CMPS 300 000 pixlar
 • Wifi Räckvidd: CA 30m
 • Laddningstid: 8 timmar
 • Batteritid: Ca 3 timmar
 • Laddningskabel: Ca 2 meter
 • Spela in på dator eller på mobilen genom appar på app store / app market / google play
 • DC5V 2A
 • 90 Graders synvinkel
 • Svensk manual medföljer

Mer information

Mer information

Välj färg Nej
Tillverkare SpyCam PRO

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Wifi Spionkamera i form av Väggklocka - HD IP Kamera

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?