true-tick ÖVER 75 000 NÖJDA KUNDER SEDAN 2009

tick 60 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick 39kr Frakt rating

Åtelkameror & viltkameror

Åtelkameror & viltkameror

Åtelkamera, viltkamera, övervakningskamera med GPRS, MMS och SMS funktion för övervakning av vilt. En åtelkamera kan lagra och skicka bilder i upp till 1 år, på samma batteri. 

Åtelkamera till bra priser finner du här
En åtelkamera är i princip en MMS-kamera som används för att övervaka åtelplatser, det vill säga platser där föda läggs ut för vilda djur att äta. Här på denna sida kan du hitta åtelkameror med olika egenskaper. Det som skiljer de olika kamerorna åt är först och främst priset. En åtelkamera kan kosta mellan 1 000 kronor upp till 5 000 kronor. De mer kostsamma kamerorna brukar ha fler funktioner, mer avancerad och högkvalitativ hårdvara samt bättre IP-klassning, vilket innebär att kameran klarar av kyla och regn på ett bättre sätt. Kolla igenom vårt stora utbud av åtelkameror och beställ den redan idag.

Ett bra verktyg för både forskare och jägare
Åtelkameran är funktionell för flera ändamål. Som jägare kan du ha koll på vilka djur som befinner sig inom flera områden. Det finns flera åtelkameror som kan skicka en bild när de aktiveras, alternativt låta dig streama övervakningsvideon direkt. De flesta åtelkameror som du hittar här på sidan har rörelsedetektion, vilket innebär att de sätts på när de märker av rörelser. Denna egenskap kan vara olika bra. Vissa detekterar endast större djur och tar längre tid på sig att gå från stand-by till aktivt läge. Andra är betydligt snabbare och kan filma och fota mindre djur som rör sig snabbt framför åtelkameran. Se till att välja en åtelkamera som passar just dina behov. Många av kamerorna du hittar hos oss har fått bra betyg i olika åtelkamera-test. Andra saker som är bra att ha vid jakt eller forskning är lång batteritid och en god förmåga att stå emot vatten.

Behöver man åtelkamera tillstånd?
Nej, den nya kamerabevakningslagen anger att åtelkameror inte längre kräver tillstånd för att kunna användas. Lagen börjar gälla från och med maj 2018. Det är dock viktigt att allmänheten informeras om att åtelkameran finns och att den övervakar ett visst område. Det är dessutom viktigt att inte sprida bilder eller filmer som kan upplevas som kränkande.

Beställ genom oss på Prylstaden
Om du vill ha en bra åtelkamera så har du kommit till rätt ställe. De åtelkameror du hittar hos oss håller hög kvalitet. Klicka på den kameran du är intresserad av för att kunna läsa mer om den specifika kamerans egenskaper. Kom ihåg att vi även finns tillgängliga via flera kanaler för att svara på frågor. Du kan alltid höra av dig via vår livechatt så ger vid dig svar på alla dina funderingar.

Visa hela beskrivningen

Price
 
Pris:
999kr - 3490kr
Nollställ

8 artiklar

per sida

1