true-tick ÖVER 75 000 NÖJDA KUNDER SEDAN 2009

tick 60 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick 39kr Frakt rating

Minikameror

Minikameror

Minikameror är små men professionella digitalkameror som man enkelt kan spela in videofilmer med. De har även inbyggda mikrofoner som gör att man även får med ljud i videoinspelningarna. Tack vare deras kompakta storlek är de enkla att bygga in i olika objekt.

Minikamera för dig som vill kunna spela in utan att det syns

En minikamera är, precis som namnet antyder, en väldigt liten kamera. Denna kan placeras ut på lämpliga platser utan att märkas av tack vare sin minimala storlek. Hos oss kan du hitta ett stort utbud av minikameror inom en bred prisrang. Du kan till exempel hitta minikamera Full HD 1080 + night vision samt kameror som har rörelseaktivering. Kolla igenom vårt stora utbud redan idag och beställ det du behöver direkt. Kom ihåg att vi på Prylstaden har mer än bara minikameror, vi har ett av Sveriges största utbud av spionprylar. Du kan hitta mängder av små och stora kameror hos oss, från övervakningskamera till liten minikamera. Behöver du hjälp med att välja bland våra olika produkter så kan du alltid höra av dig.

Trådlös minikamera gör det enkelt att filma i smyg

Det första du bör göra när du ska köpa en minikamera är att tänka igenom ditt behov. De kameror som du hittar hos oss har nämligen flera olika egenskaper. Vissa har nightvision, vilket innebär att de ger dig möjlighet att spela in trots att det är mörkt. Detta fungerar genom att kameran har IR-lampor. De sprider ett ljus som det mänskliga ögat inte kan se men som kameran däremot ser utan problem. Behöver du en spionkamera med extra lång batteritid så kan du naturligtvis hitta detta också. Du kan även koppla din minikamera till en iPhone- eller Androidtelefon för kunna se videosignalen. Denna typ av kamera kallas för IP-kameror. De använder sig då av nätverket som finns på plats. Förutom minikamera WiFi, mörkerseende och långa batteritider så kan du även hitta minikameror med hög upplösning. Minikamera Android och Iphone är prisvärda kameror som du kan ha stor nytta av.

Mini kamera med inspelning av ljud och bild

Det är värt att notera att många av spionkamerorna som du hittar hos oss bara spelar in video. Det finns dock minikameror som även har ljudinspelning och på så sätt är mer lika vanliga digitalvideokameror. En mini DV kamera kan på så sätt både se och höra det som spelas in. Våra minikameror passar även till mer fartfyllda aktiviteter. Vi har mini actionkamera, vilket är en liten men tuff kamera som klarar av hårda tag och dåligt väder. Vill du hellre ha en kamera som inte syns alls så kan du hitta knappkameror och minikamera USB hos oss.

Köp dina spionprylar genom oss

Vi på Prylstaden är experter när det kommer till minikameror, övervakningskameror och allt annat som du kan hitta inom kategorin spionprylar. Vårt utbud av små spionkameror ligger mellan 500 upp till 3 500 kronor. Kolla gärna in alla våra andra spionprodukter också. Du kan till exempel hitta avlyssningsutrustning, perfekt för de situationer där ljud är viktigare än video. Naturligtvis kan du även kombinera utrustningen, eller köpa en mini kamera som spelar in ljud också. Vi har övervakningssystem som ger dig möjlighet att övervakningskameror med mini kamera app och på så sätt ha totalt översyn över en plats. Frågor på våra produkter? Tveka inte att höra av dig!

Visa hela beskrivningen

Price
 
Pris:
499kr - 3499kr
Nollställ

Artiklar 1 till 18 av totalt 22

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
2