true-tick ÖVER 75 000 NÖJDA KUNDER SEDAN 2009

tick 60 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick 39kr Frakt rating

Backkameror

Backkameror

Vi har backkameror som passar utmärkt både till privat bruk och för dig som har din arbetsmiljö i bilen. Ett backkamerasystem gör det både säkrare och lättare att fickparkera och köra ut bilen på stora parkeringsplatser, då du hela tiden har översikt om det som sker bakom dig. Vårt backkamera test, visar att följande backkamera är vinnaren: Trådlös backkamera till husbil & lastbil.  Med en backkamera får du riktigt bra koll på allt som händer runt ditt fordon, och slipper onödiga plåtskador på din och andras bilar. Om du t.ex kör en husbil, lastbil eller ett hästsläp så är det oftast ett måste att kunna se vad som sker bakom fordonet, släpet eller till och med i hästsläpet. Då är en backkamera ett måste. 

Upplev en säkrare miljö i bilen med våra backkameror! Vi har både trådlösa backkameror och vanliga trådade backkameror

Vår senaste modell är en Android backspegelsskärm med backkamera. Backkameran har en inbyggd frontkamera i Full HD och en backkamera som visar sikten bakåt när du backar. Den har även en inbyggd gps tracker, google maps navigation 3G, livespårning, handsfreefunktion och mycket mer. Båda kamerorna har en 140 graders vidvinkel med! Det är nästan lättare att räkna upp vad denna backkamera inte kan göra. Den kan inte lämna barnen på dagis... än! 

Visa hela beskrivningen

Tillverkare
 
Price
 
Pris:
0kr - 4990kr
Nollställ

Artiklar 1 till 18 av totalt 23

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
2

Backkameror av hög kvalitet och till låga priser finner du här

En backkamera är en liten kamera som hjälper dig att backa genom att filma det som sker bakom bilen. Detta ger dig en bättre bild av vad som finns där, vilket i sin tur gör det enklare för dig att backa ordentligt. Det finns många situationer där en backkamera kan göra stor skillnad, speciellt för transportbilar och andra typer av fordon där det inte riktigt finns samma möjlighet att titta i backspegeln jämfört med vanliga bilar. Vi på Prylstaden har samlat ett stort utbud av billiga backkameror. Du ka även hitta trådlösa backkameror av hög kvalitet. Kolla in vårt utbud och beställ din kamera redan idag.

Trådlös backkamera som är enkel att använda

En backkamera måste kunna skicka videosignalen till en skärm på ett eller annat sätt. Tidigare skickades signalen via kabel, vilket innebär att du var tvungen att dra en kabel från backkameran hela vägen till det ställe där du placerat din mottagarskärm. Tack vare modern teknologi behöver du inte längre göra detta, även om det naturligtvis fortfarande finns billiga backkameror som kopplas upp med kabel. En trådlös backkamera överför signalen digitalt. Det finns många fördelar med dessa produkter. En av de främsta är att de är betydligt enklare att installera och börja använda. Du hittar inte bara trådlösa backkameror hos oss, vi har även GPS med backkamera och många andra varianter. Dessa är uppkollade till mobilnätet via 3G eller 4G och har mängder av smarta funktioner. Många av de produkter du hittar hos oss har fått bra betyg hos backkameror test.

Bra backkamera till lågt pris

Oavsett om du söker efter billiga och bra backkameror eller hellre vill satsa på riktigt hög kvalitet så kan du hitta det här hos oss. Vi erbjuder både enkla kameror och avancerade backkamerasystem som många praktiska egenskaper. Många av de backkameror leverantörer vi använder oss av erbjuder även frontkameror. Du kan hitta kompletta paket där du både får en dashboardkamera och en backkamera samt en monitor. Större delen av vårt utbud är trådlös backkamera men det finns även några som fortfarande har kablar. Kom ihåg att klicka på produkterna för att läsa mer om vad som kommer inkluderat samt vilka egenskaper den specifika produkten har.

Kör säkert med hjälp av praktiska kameror

En kamera som visar vad som sker där bak gör det enklare för dig att parkera, backa och på andra sätt manövrera din bil. Att köra stora och otympliga bilar, exempelvis en skåpbil, kan kännas jobbigt, speciellt om man dessutom har dålig sikt bakåt. Backkamerorna gör att du kan parkera och backa både snabbare och säkrare. Du kan hitta backkameror med GPS hos oss, perfekt för dig som vill kunna hitta fram till olika ställen på ett extra smidigt sätt. Vi har backkameror Mercedes sprinter och andra skåpbilsvarianter. Alla frågor du har kan du alltid ställa till oss via vår livechatt, genom e-post eller via telefon.