GSM Kameror

‌GSM Kameror även kallade MMS Kameror är övervakningskameror som du enbart behöver ett simkort till för att övervaka live med bilder. Så fort GSM Kameran upptäcker rörelse MMS:ar den bilder till det inprogrammerade numret.På många sätt är en GSM Kamera ett perfekt alternativ till ett GSM Larm som bara larmar, medan som den här tar bildbevis och skickar till användaren direkt, användaren kan sedan ta ställning till om det är ett riktigt larm eller falsklarm. Många modeller har även inbyggd mikrofon så att man kan ringa och avlyssna området. 

Våra GSM Kameror är utbyggbara, vilket betyder att man kan koppla dem direk till biluttaget, koppla till rörelsesensorer och temperatursensorer för extra trygghet. Kontrollera temperaturen med ett enkelt sms eller gör sätt egna temperaturgränser så att gsm kameran SMSar er så fort gränserna har passerats.

Fördelar med GSM Kameror

Den största fördelen är att ni enbart behöver ha gsm täckning, där och ingen internet; ni kommer sedan kunna övervaka husvagnen, bilen, semesterhuset och stugan i frid utan att behöva bry er om någonting annat. Om strömmen skulle gå i husvagnen eller om ni helt enkelt vill använda den utan att stoppa in den i el-uttaget så har gsm kameran ca 12-24 timmars laddningsbart batteri. 

Vad säger lagen om GSM Kameror?

Lagen ser ingen skillnad på en gsm kamera, åtelkamera eller en vanlig övervakningskamera. Läs gärna mer här: Regler om övervakningskameror

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad