true-tick ÖVER 75 000 NÖJDA KUNDER SEDAN 2009

tick 60 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick 39kr Frakt rating

Övervakningssystem / Övervakningspaket

Övervakningssystem / Övervakningspaket

Välj bland färdiga Övervakningssystem / Övervakningspaket där allt ingår för att ni enkelt ska komma igång med er övervakning i hemmet eller på företaget. Vi levererar kompletta övervakningspaket i olika prisklasser. Våra övervakningssystem finns med trådlösa övervakningskameror, IP kameror, titthålskameror och vanliga analoga övervakningskameror. På denna sida finner ni alla våra övervakningspaket och kamerasystem, som passar privata, såväl som professionella ändamål. Våra kunder sträcker sig från vanliga hemägare, till stora myndigheter, företag och organisationer; därför har vi valt att ha alla övervakningssystem i alla prisklasser. 

Övervakningssystem med 4st inomhuskameror, 800TVL, 20m mörkersyn

Övervakningssystem med 4st utomhuskameror, 800TVL, 20m mörkersyn

Trådlöst övervakningssystem med 2st utomhuskameror, 20m IR mörkersyn

Visa hela beskrivningen

Price
 
Pris:
0kr - 16999kr
Nollställ

Artiklar 1 till 18 av totalt 29

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
2

Övervakningssystem – vi har ett stort utbud och bra priser
Det finns många situationer där ett övervakningssystem kommer väl till pass. Du kanske vill hålla koll på ett rum med värdefulla saker i ditt hem, alternativt övervaka en av företagets lokaler. Det kan även vara så att du behöver ett trådlöst övervakningssystem utomhus för att kunna bevaka ingångar och utgångar. Vi är väl medvetna om att olika personer och företag har olika behov och budget. Därför kan du hitta flera bra övervakningssystem till villa och företagslokaler hos oss, både med olika innehåll, komponenter och i olika prisklasser.

Enkla och prisvärda övervakningssystem
Du kan hitta kamerasystem från runt 2 000 upp till runt 15 000 kronor. Våra enklare och billigare paket brukar vanligtvis hamna mellan 2 000 och 4000 kronor. Dessa brukar bestå av kamera, skärm, mottagare och allt annat som du kan behöva för att installera ett enklare övervakningssystem genom WiFi. Dessa enklare system kan med fördel användas för att ha koll på garaget, för att se vem som knackar på dörren eller för att ha uppsikt över någon annan del av bostaden. Naturligtvis kan du även använda dessa enklare kamerasystem för att ha koll på ett mindre lager också. Det som skiljer dessa billigare övervakningspaket mot de högre prisklasserna är vad själva paketet innehåller. Du får oftast bara med dig en kamera i paketet.

Avancerade övervakningssystem för dig med större krav
Vi på Prylstaden.se erbjuder även mer kompletta övervakningssystem. Dessa paket består av två eller fler kameror samt alla andra saker som du kan behöva för att utföra din övervakning. Vanligtvis hamnar priserna på mellan 4 000 kronor upp till 6 000 kronor beroende på vilket paket du väljer. Hos vissa paket ingår även hårddisk för lagring av videon, portabel monitor och andra praktiska saker. Kamerorna brukar även vara av högre kvalitet, både när det kommer till upplösning och funktioner. Många av kamerorna i paketen från denna prisklass har möjlighet att belysa och spela in med IR-ljus, vilket ger bättre bild när det är mörkt.

När du behöver ett övervakningssystem av högsta klass
Vill du ha några av de övervakningssystem som är bäst i test som vi kan erbjuda så hamnar du på prisklasser från 6 000 kronor upp till 15 000 kronor. I dessa priskategorier kan du hitta kameror som kan användas utomhus även vid regnigt och blött väder. De allra flesta kamerorna i dessa paket har även full HD-upplösning. Vissa kameror behöver du koppla in via kabel medan andra använder sig av en nätverksuppkoppling för att överföra video. Du kan även hitta större paket här med upp till 16 kameror plus en mottagare. Ett heltäckande system kan vara bra för dig som behöver övervaka större utrymmen. Vi har även övervakningssystem på engelska och andra språk. Har du några frågor kring våra kameror eller ett specifikt övervakningssystem så tveka inte att höra av dig till oss.