tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Prenumerera på RSS-kanal

Övervakningskameror - Kameraövervakning

Övervakningskameror - Kameraövervakning

Sveriges största utbud av övervakningskameror av alla tänkbara slag med lågprisgaranti. Vi har IP kameror, 3G Kameror, GSM Kameror & MMS Kameror, titthålskameror och vanliga analoga övervakningskameror.  En övervakningskamera skapar trygghet. Det spelar ingen roll om det är ditt hem, en arbetsplats, ett utomhusområde eller någon lokal du behöver ha uppsikt över. Vi har en passande övervakningslösning för varje ändamål. Vi har stort utbud av dold övervakning som t.ex dolda IP Kameror och miniövervakningskameror.

Det finns också spionkameror som är inbyggda i vanliga föremål som till exempel brandvarnare eller väggklockor och som då blir näst intill omöjliga att upptäcka. Dessa kallas brandvarnarkameror och Spionväggklockor

I sortimentet finns också världens allra minsta övervakningskamera. Den är bara 9,5 millimeter i diameter men har ändå utmärkt mörkerseende!
Vid utomhusövervakning väljer de flesta att använda IP-kameror eftersom de är anslutna till ert WIFI-nätverk trådlöst eller via nätverkskabel och enkelt kan nås via mobiltelefonen, surfplattan eller datorn var du än befinner sig. Genom att väja en IP-kamera med rörelsedetektor kan du automatiskt få bilder så fort det inträffar någon misstänkt aktivitet.
Vi kan också erbjuda trådlösa spionkameror, sollcellsdrivna kameror och mycket annat.

Visa hela beskrivningen

Artiklar 1 till 20 av totalt 268

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 20 av totalt 268

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5