Om Prylstaden

Hos Prylstaden hittar du de senaste produkterna inom övervakningskameror, dolda kameror och spionkameror / spionprylar. Vi är experter på övervakning och kan hjälpa dig att ta fram ett personligt övervakningssystem för din bostad, din husvagn, ditt garage, din tomt eller din trädgård. Vi har moderna och avancerade övervakningskameror med eftertraktade egenskaper som rörelsedetektor, mörkerseende, IR-sensor, livesändning, färgvideoinspelning och HD-upplösning. Är du på jakt efter en utomhuskamera har vi robusta varianter som är vatten- och vädertåliga. Våra spionkameror är populära och kan vara inbyggda i allt från väckarklockor, väggklockor och brandvarnare till klädknappar, miniräknare och glödlampor. Perfekt för övervakning i butik, på kontor eller hos en ensamstående äldre släkting. Prylstaden.se har lång erfarenhet av just spionkameror och spionutrustning, vi var först på marknaden med denna typ av produkter, och vi ger dig gärna rådgivning via mejl eller telefon rörande skräddarsydda spion- och övervakningslösningar. Allt fler väljer att installera egna övervakningssystem och våra dolda kameror och spionprylar har fångat många obehöriga på bild genom åren.

Enligt TNS-Sifo är var tredje svensk villaägare orolig för att någon ska bryta sig in i deras hem under semestern – många har blivit kvitt denna gnagande oroskänsla tack vare Prylstadens övervakningskameror.

Vår webbutik är öppen dygnet runt, året om och våra säljrådgivare och produktexperter är på plats helgfria vardagar mellan 9 och 17. Prylstaden.se är certifierad av Trygg E-handel och Svensk Distanshandel, vilket innebär att du som kund alltid kan genomföra trygga och säkra internetköp hos oss. Våra köpvillkor är generösa och vi ger dig alltid 60 dagars öppet köp på din beställning och 1 års garanti. Fraktkostnaden är densamma på 39kr oavsett hur mycket du beställer och våra leveranser är blixtsnabba. Du kan betala med Klarna, kreditkort, direkt banköverföring, mot faktura eller välja att delbetala ditt inköp genom betaltjänstföretaget Klarna. Besök gärna vår nystartade prylblogg och ta del av produktnyheter, ingående produktbeskrivningar, tester, tävlingar, erbjudanden, produktlanseringar och underhållande artiklar!

Lågpris

Hur kan vi då ha så låga priser? Eftersom att vi älskar ehandel och bara kör online så sparar vi in massa på att slippa betala för dyra omkostnader såsom butikslokaler, butikspersonal och butiksinredning. Vi handlar även stora mängder med produkter från EU, Asien och Sverige och får då ett betydligt lägre pris. 

Eget lager i Sverige

Många andra företag kör med 3:e parts logistik, vilket betyder att de inte har ett eget lager och låter distributören skicka produkterna. Det är mindre kontrollerat, och medför även längre leveranstider.

Det florerar även företag som kör dropshipping och skickar från andra länder eller företag. Det resulterar i att du din beställning kommer ha betydligt längre leveranstid, samt att du även får stå för tull och moms när den tillkommer. Allt sånt slipper du hos oss då vi skickar allt direkt från vårt egna lager i Stockholm. 

Först på marknaden

Vi på Prylstaden var först på den svenska onlinemarknaden med Felkodsläsare, Övervakningskameror och Spionprylar / Spionkameror. Med andra ord har vi mångårig erfarenhet samt intressé inom dessa grenar vilket gör det enkelt för oss att hjälpa våra kunder. Sedan starte 2009 har vi haft över 130 000 kunder vilket är en kvalitetsstämpel på att vi är måna om våra kunder. Utöver ett brinnande intressé för övervakning, felkodsläsare och avancerad teknik har vi även ofta utbildningar för att lära oss allt det senaste så att vi enkelt kan hjälpa våra kunder över mejl, telefon eller chatt. 

Ni kan när som helst mejla eller chatta med oss för att få höra med en expert inom Spionutrustning. Tack vare vårt goda kontaktnätverk som har byggts upp med åren, samt stora inköpskvantiter så kan vi erbjuda våra kunder marknadens senaste produkter till de lägsta möjliga priserna. 

Utnämnda som Superföretag

2018 blev vi utnämnda till ett av årets superföretag av Bisnode & Veckans affärer. 

Trygg E-handel

Hos oss handlar ni tryggt och säkert. Vi använder oss av Klarna vilket gör att ni först och främst kan få hem produkten, innan ni betalar. 

Leverantörer till Försvarsmakten & Polisen

Vi är stolta leverantörer till Svenska försvaret, men även Polisen; och är en av deras officiella leverantörer. 

 

Kvalitetssäkring

Alla våra produkter är CE / FCC certifierade och kvalitetssäkrade enligt svensk och europeiska standarder. Vi testar även alla våra produkter grundligt för att se till att de håller hög kvalitet innan de går ut för försäljning. Som kund bör ni veta att många produkter kan se likadana ut, däremot är insidan helt annorlunda. Vi ser alltid till att våra produkter inte bara ser bra ut, utan även fungerar bra och håller högsta möjliga kvalitet. Vi är så säkra på våra produkter så att vi erbjuder våra kunder 15 dagars öppet köp utöver den vanliga ångerrätten på 14 dagar.

Affärsidé

Vår affärsidé är att tillhandahålla ett brett sortiment av den senaste tekniken och roligaste prylar till bra priser. Egen import, planerad marknadsföring tillsammans med att vi försöker hålla våra kostnader så låga som möjligt gör det här möjligt.

Våra produkter är av hög kvalitet och testas innan de läggs ut för försäljning, och även då har kunden 12 Månaders Garanti.

Vårt mål är att alltid vara först med den senaste tekniken och hetaste prylarna; och det letar vi världen över för.

Konsultation / Utbildning

Behöver du hjälp med vilken övervakningskamera eller spionkamera du behöver? Kontakta oss gärna och tala med en expert direkt som kan rådgiva er och ge er konsultation om vilka produkter ni ska använda er utav och hur!

Ett stabilt bolag med många år i branschen

Vi kör givetvis även Green Hosting med förnyelsebar energi.


Kontakt

Postadress:

Asgari of Sweden AB

Box 160
161 26
Bromma


Företagskonto Bank: Swedbank

Bankgironummer: 660-7857

Organisationsnummer: 556863-0817

Momsnummer: SE556863081701


Vi innehar F-skattesedel och är momsregistrerade med lager & kontor i Stockholm, Sverige. 

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad