Om Prylstaden

Hos Prylstaden hittar du de senaste produkterna inom övervakningdolda kameror och spionkameror / spionprylar. Vi är experter på övervakning och kan hjälpa dig att ta fram ett personligt övervakningssystem för din bostad, din husvagn, ditt garage, din tomt eller din trädgård. Vi har moderna och avancerade övervakningskameror med eftertraktade egenskaper som rörelsedetektor, mörkerseende, IR-sensor, livesändning, färgvideoinspelning och HD-upplösning. Är du på jakt efter en utomhuskamera har vi robusta varianter som är vatten- och vädertåliga. Våra spionkameror är populära och kan vara inbyggda i allt från väckarklockor, väggklockor och brandvarnare till klädknappar, miniräknare och glödlampor. Perfekt för övervakning i butik, på kontor eller hos en ensamstående äldre släkting. Prylstaden.se har lång erfarenhet av just spionkameror och spionutrustning, vi var först på marknaden med denna typ av produkter, och vi ger dig gärna rådgivning via mejl eller telefon rörande skräddarsydda spion- och övervakningslösningar. Allt fler väljer att installera egna övervakningssystem och våra dolda kameror och spionprylar har fångat många obehöriga på bild genom åren.

Enligt TNS-Sifo är var tredje svensk villaägare orolig för att någon ska bryta sig in i deras hem under semestern – många har blivit kvitt denna gnagande oroskänsla tack vare Prylstadens övervakningskameror.

Vår webbutik är öppen dygnet runt, året om och våra säljrådgivare och produktexperter är alltid redo att besvara dina frågor samt ge användbara tips och råd. Prylstaden.se är certifierad av Trygg E-handel och Svensk Distanshandel, vilket innebär att du som kund alltid kan genomföra trygga och säkra internetköp hos oss. Våra köpvillkor är generösa och vi ger dig alltid 30 dagars öppet köp på din beställning och 1 års garanti. Fraktkostnaden är densamma oavsett hur mycket du beställer och våra leveranser är blixtsnabba. Du kan betala med kreditkort, direkt banköverföring, mot faktura eller välja att delbetala ditt inköp genom betaltjänstföretaget Klarna. Besök gärna vår nystartade prylblogg och ta del av veckans produkt, ingående produktbeskrivningar, tester, tävlingar, erbjudanden, produktlanseringar och underhållande artiklar!

Först på marknaden

Vi på Prylstaden var först på den svenska marknaden med spionprylar och spionkameror. Det betyder också att vi har mest erfarenhet när det gäller dessa produkter. Sanningen är att vi bakom Prylstaden.se har ett stort och brinnande intresse för spionkameror och spionprylar, det är därför som vi mer än gärna hjälper våra kunder över mejl eller telefon med sina frågor, funderingar eller skräddarsydda lösningar. Tack vare vårt goda kontaktnätverk som har byggts upp med åren, samt stora inköpskvantiter så kan vi erbjuda våra kunder marknadens lägsta priser! Ni kan också när som helst ringa oss på 042 424 25 14 för att få tala med en expert inom Spionutrustning.

Utnämnda som Superföretag

2018 blev vi utnämnda till ett av årets superföretag av Bisnode & Veckans affärer. 

Trygg E-handel

Hos oss handlar ni tryggt och säkert. Vi använder oss av Klarna vilket gör att ni först och främst kan få hem produkten, innan ni betalar. 

Leverantörer till Försvarsmakten & Polisen

portfolio forsvarsmakten 01

Vi är stolta leverantörer till Svenska försvaret, men även Polisen; och är en av deras officiella leverantörer. 

 

Kvalitetssäkring

Alla våra produkter är CE / FCC certifierade och kvalitetssäkrade enligt svensk och europeiska standarder. Vi testar även alla våra produkter grundligt för att se till att de håller hög kvalitet innan de går ut för försäljning. Som kund bör ni veta att många produkter kan se likadana ut, däremot är insidan helt annorlunda. Vi ser alltid till att våra produkter inte bara ser bra ut, utan även fungerar bra och håller högsta möjliga kvalitet. Vi är så säkra på våra produkter så att vi erbjuder våra kunder 15 dagars öppet köp utöver den vanliga ångerrätten på 14 dagar.

Affärsidé

Vår affärsidé är att tillhandahålla ett brett sortiment av den senaste tekniken och roligaste prylar till bra priser. Egen import, planerad marknadsföring tillsammans med att vi försöker hålla våra kostnader så låga som möjligt gör det här möjligt.

Våra produkter är av hög kvalitet och testas innan de läggs ut för försäljning, och även då har kunden 12 Månaders Garanti.

Vårt mål är att alltid vara först med den senaste tekniken och hetaste prylarna; och det letar vi världen över för.

Konsultation / Utbildning

Behöver du hjälp med vilken spion / övervakningslösning du behöver? Kontakta oss gärna och tala med en expert direkt som kan rådgiva er och ge er konsultation om vilka produkter ni ska använda er utav och hur!

Ett stabilt bolag med många år i branschen

Vi kör givetvis även Green Hosting med förnyelsebar energi.

Prylstaden hostar med green hosting, förnyelsebar energi


Kontakt

Postadress:

Asgari of Sweden AB

Box 191 66
104 32 Stockholm


Företagskonto Bank: Swedbank

Bankgironummer: 660-7857

Organisationsnummer: 556863-0817

Momsnummer: SE556863081701


Vi innehar F-skattesedel och är momsregistrerade med lager & kontor i Stockholm, Sverige. 

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.