Utomhus Övervakningskameror

Störst utbud av analoga övervakningskameror för utomhusbruk. Vi har även Utomhus IP Kameror.

Övervakningskamera utomhus hjälper dig med dina säkerhetsbehov

Övervakningskamerorna har funnits länge på marknaden och de har använts flitigt. Anledningen är enkel, det är ett praktiskt sätt att kunna se vad som händer på en plats utan att behöva vara där. Kamerorna som används idag är speciellt utvecklade för att klara av övervakningsuppdrag. De kommer exempelvis med mörkerseende, IR-lampor och rörelsedetektorer. I vissa fall kan de även varna dig ifall något händer genom att skicka ett larm till din telefon. De allra flesta övervakningskameror som du hittar hos oss kan du koppla ihop med mobilen. Det innebär att du kan streama övervakningsvideon direkt till telefonen. Det är även möjligt att kontrollera kameran och i vissa fall både lyssna på det som sker och göra dig hörd genom kameran. Här på denna sida har vi samlat övervakningskamera utomhus. Dessa är tillverkade för att både kunna hjälpa dig med din övervakning och även kunna klara av både värme, kyla, regn och blåst. Många av produkterna du hittar hos oss har även fått bra betyg i olika övervakningskamera utomhus test.

Trådlös övervakningskamera med flera bra egenskaper

När det kommer till övervakningskameror som ska användas utomhus så finns det ett flertal olika att välja mellan. Dessa skiljer sig inte bara i pris utan även i kvalitet. En enkel övervakningskamera utomhus kan ligga på runt 400 kronor. Då får du i de flesta fallen en enklare kamera som du inte behöver koppla upp till nätverket med kabel. Dessa övervakningskameror kan även ha lite lägre upplösning, oftast 480p, vilket ger dig en fullt godkänd bild utan att det belastar ditt WiFi alltför mycket. Det finns många att välja mellan inom denna prisklass, plus att vi även erbjuder ett stort utbud av tillbehör som är bra att ha. Du kan till exempel hitta separata LED-lampor med rörelsedetektor och solcellsbatterier. Dessa aktiveras automatiskt när de upptäcker rörelse och kan på så sätt lysa upp ett område åt kameran, vilket gör det enklare att upptäcka och filma händelser.

Hitta en passande övervakningskamera utomhus genom oss

Vi på Prylstaden är väl medvetna om att det finns olika behov och budgetar när det kommer till övervakning. Hos oss kan du hitta både enkel och mer avancerad övervakningskamera utomhus med bra batteri, upplösning och andra bra egenskaper. Klicka på den produkt som du är intresserad av för att läsa mer ingående om kameran och dess fördelar. Vi har även skrivit om övervakningskamera utomhusregler för dig som vill veta vad lagen säger. Kom ihåg att du alltid kan fråga vår support om det finns något du undrar över.

Beställ övervakningskamera utomhus via oss

Vi på Prylstaden har samlat ett stort utbud som består av alla möjliga produkter, från övervakningskameror till tusentals andra prylar. Om du vill ha ett bra pris på ditt köp så har du kommit till helt rätt ställe!

Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
 1. Övervakningskamera för utomhus / inomhus bruk.
  Övervakningskamera för utomhus / inomhus bruk.
  399 kr
  På väg till lagret
 2. Vattentät mini-övervakningskamera 520TVL
  Vattentät mini-övervakningskamera 520TVL
  799 kr Inkl. moms Kampanjpris ORD. PRIS 999 kr
  FÅ KVAR I LAGER
 3. Jätteliten övervakningskamera, 6 IR-LED nattseende
  Jätteliten övervakningskamera, 6 IR-LED nattseende
  249 kr Inkl. moms Kampanjpris ORD. PRIS 349 kr
  På väg till lagret
 4. Miniövervakningskamera för dag och natt, med roterande fot och IR
  Miniövervakningskamera för dag och natt, med roterande fot och IR
  999 kr Inkl. moms Kampanjpris ORD. PRIS 1499 kr
  På väg till lagret
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.