Black week & Black friday på Prylstaden 2021 | Massor av REA!

blackfriday-2021-www.prylstaden.se

 

Black friday är årets största shoppar-dag och infaller i år den 26 november 2021. Dagen är globalt känd och många av oss har säkert sett på TV där folk både köar och rusar in i butiker. Trenden och konceptet kommer från USA. I USA är black friday dagen efter thanksgiving, thanksgiving i USA infaller den fjärde torsdagen i november och dagen efter, är alltså black friday – vilket övriga världen också följer. Shoppar-dagen leder till att nästintill alla butiker och webbshoppar erbjuder flertalet förmåner, kampanjer och förknippas oftast med REA. Black friday är ett ypperligt tillfälle att införskaffa sig en del julklappar till vänner, nära och kära. Eller varför inte gynna dig själv? 

Vi på Prylstaden firar black friday & black week med att erbjuda våra kunder de absolut största rabatterna för året. Vi har fyllt upp lagret, men trots det, gäller det att ni som kund är snabb på att klicka hem just det ni söker. Även fast folk varken fysiskt köar eller rusar in på hemsidor är shoppar-trycket även enormt online. Denna shoppar-dag brukar även leda till en del transportproblem i form av förseningar, men vi utlovar att snabbt paketera och skicka era beställningar snarast möjligast för att ni fortare ska kunna njuta av våra fantastiska produkter. 

För att ni enkelt ska både få inspiration och specifikt hitta vad det är just ni söker har vi valt att dela upp 9 enkla kategorier. Ni kan välja att antingen klicka er fram på Prylstaden.se, söka i sökfunktionen eller bläddra bland alla våra produkter. Men för dig som gillar att bläddra runt är dessa 9 kategorier ett bra ställe att börja på:

Presenter > 500kr

Presenter > 1000kr

Presenter > 2000kr

Utomhus IP Kameror

Dolda IP-kameror

Övervakningssystem

Viltkameror

 Spionkameror

Felkodsläsare

(Klicka i tabellen för att komma direkt till Prylstaden.se)

Utöver att vi på Prylstaden erbjuder fantastiska priser och erbjudanden under hela black week & black friday har vi även valt att lansera två rabattkoder som endast är aktiverad under en begränsad period. Ni som läsare här på Prylbloggen har ännu mer att spara genom att använda dessa rabattkoder. Rabattkoderna kan beräknas och tillämpas både i varukorgen samt på betalsidan. 

Den första kupongen är:asgarifeber300

Asgarifeber300 kan användas för att få 300kr rabatt på våra väl omtyckta och kombinations-bara utomhus IP-kameror Asgari 1080PRO och Asgari 1080POE. Asgari 1080PRO är utrustad med supervass Full HD optik, extra bred vidvinkel, människodetektering och IR-mörkerseende. Asgari 1080POE och andra sidan är vår senaste generationen utomhus IP-kamera som även stödjer Amazon Alexa. Du kan därmed använda Alexa’s röstkontroll för att aktivera videoinspelning eller varför inte live-streama video direkt till din Amazon enhet? 

Den andra rabattkoden är: “bfvip2021

Vanligtvis har vi en låg fast avgift för frakt, nämligen endast 39kr. Med rabattkoden Bfvip2021 bjuder vi dig som kund på frakten. Hur perfekt är det inte att kombinera billiga priser med fri frakt? Du kan därmed handla för exakt vilket ordervärde som helst och tillämpa denna rabattkod.

blackfridayipkameror