GPS Trackers | En väl detaljerad artikel kring spårsändare

I denna artikel kommer vi att gräva ner oss i ännu en häftig pryl, nämligen GPS trackers och spårsändare. GPS står för Global Positioning System och används i alla möjliga sammanhang för att hålla koll på kartan samt aktuell position. En GPS tracker eller spårsändare är en pryl för att alltid hålla reda på föremål och fordon men även människor och djur. Exempelvis kan GPS Trackers användas för att spåra; Bilar, Motorcyklar, Båtar, Cyklar, Barn, Containers, Djur, Buss & Lastbil, Fyrhjulingar, Arbetsmaskiner etc. Egentligen är det fantasin som sätter stopp men det är dock viktigt att tänka på exempelvis batteritid, IP-klassning, funktioner osv. för att du ska bli riktigt nöjd med din spårsändare. GPS Trackers finns i olika utformningar, varierande funktionalitet och självklart, olika prisklasser. Däremot är själva grundtanken med prylen den samma, vilket gör att en GPS Tracker som är tänkt för bilar passar lika bra att bära i portföljen. I styckena nedan genom speglas detta. Vi har valt att fokusera på GPS Trackers inom kategorierna barn, äldre, fordon och portabla. Som tidigare nämnt finns det andra varianter exempelvis till djur som vi inte kommer att beröra. Därför rekommenderar vi att surfa in på Prylstaden.se som erbjuder ett enormt utbud av GPS Trackers och spårsändare, till kanonpriser och kvalitésäkra produkter.

GPS Trackers för dina barns säkerhet

Det finns GPS Trackers speciellt anpassade för att hålla koll på våra kära barn. Exempelvis är funktioner som inbyggt rörelselarm (varnar när det sker förflyttningar) eller GEO-staket som innebär att man ringar in en yta som är “OK” zon. Så fort GPS Trackern befinner sig utanför detta GEO-staket skickas notiser direkt. Exempelvis, dessa två modeller nedan, ena är en snygg, modern “smart klocka” som är ett säkerhetsverktyg. Dessa typer av GPS Trackers fungerar precis som andra modeller samt ger möjligheten att ringa direktsamtal, avlyssnings möjlighet och mycket mer. ezTracker watch S1 är en en väl omtyckt produkt bland användarna. En annan typ av spårsändare är de mer klassiskt utformad. Mer information hittar ni genom att klicka på produkterna nedan.

GPS Trackers för de äldre med trygghetslarm

Många av GPS Trackers som är anpassade för barn funkar även till äldre, samt vise versa. Nedan är två exempel på person tracker som är ypperlig för att hålla koll på våra äldre. ezTracker™ Personal är en stilren och diskret GPS Tracker som man enkelt kan fästa i bältet eller i kanten på jeansen. GPS Trackern är minimalistisk med det absolut viktigaste funktionerna, GPS spårning, SOS-knapp samt mikrofon. ezTracker™ Guardian och andra sidan är även den ett smart alternativ. Liknande funktioner men annan utformning, denna är super smidig att alltid stoppa ner i väskan eller i fickan. ezTracker™ Guardian är endast 50 x 50 x 20 mm vilket är till stor fördel, men ingen fara, om du tappar den är det enkelt att hitta den!

GPS Trackers för alla typer av fordon

Vi alla har nog fraktat någonting värdefullt och dyrt med en orolig känsla. Oavsett om det är i privat eller företagssyfte är det alltid en trygghet att säkra upp sina transporter med en GPS Tracker. ezTracker™ Pro20 är en stöt-tålig spårsändare som är utrustad med bland annat rörelselarm och livespårning. GPS Trackern har även tack vare modern teknik upp till hela 4 års batteritid. Denna GPS Tracker går att installera diskret i alla typer av fordon. En annan väl anpassad produkt för just fordon är ezTracker™ fordon G2. ezTracker™ fordon G2 tillämpar både tekniken för livespårning men även GEO-staket.

Portabla GPS Trackers & spårsändare

De flesta, nästan alla, GPS Trackers & spårsändare är i en eller annan mening portabla. Skillnaden är främst att dessa har mer en “universal” anpassad tillämpningsområde. Exempelvis kanske man vill stoppa den i portföljen, ha med sig i bilen eller sätta fast runt nyckelringen. Micro GPS Tracker är endast 33 x 22 x 16 mm samt utrustad med funktionerna avlyssning, spårning och GEO-staket. Den lilla storleken sätter dock begränsningar i batterikapacitet. Men, denna Micro GPS Tracker är en fantastisk smidig och lätthanterlig GPS Tracker. Mini GPS Tracker är snarlik, med måtten 20 x 35 x 14 mm samt funktioner.