Utförsäljning av bäst-i-test produkter på Prylstaden 2022

Hej på er! Sommaren börjar lida mot sitt slut men inte är vi deppade för det. Vi på Prylstaden har vår största utförsäljning någonsin, på grund av lager flytt. Ni som kund finner bland annat bäst-i-test produkter till fantastiska priser. Idag tänkte vi på Prylbloggen tipsa om några riktiga godingar som just nu har nedsatt pris!

1. Asgari 1080 PRO – Utomhus IP-övervakningskamera

IP-kamera med rörelselarm, övervakning via app, bred vinkel och mörkersyn. 

Övervakningskameror har idag blivit så populärt och speciellt om man har till exempel en stuga eller stor gård. Att kunna kolla läget och känna sig trygg med att lämna fastigheten eller tomten, det är viktigt! När vintern nu är runt hörnet, varför inte tillämpa utomhus ip-huskameran till att veta hur mycket snö som ligger på taket?

Asgari 1080 PRO är den 4e generationens utomhus IP-kamera och den har en enkel och stilren design som är smidig att montera samt den breda vinkeln som bidrar till en perfekt överblick. IP kameran stödjer WIFI och även ethernet-anslutning. Inte nog med alla funktioner, Asgari 1080PRO är en testvinnare i praktiken.

Visste du att Asgari 1080 PRO har numera en inbyggd människor detektor som kan detektera närvaro av människor och skickar då larm till er mobil eller surfplatta? Hur perfekt är inte detta?

2. Felkodsläsare – FOXWELL NT301 CAN OBDII & EOBD

Felkodsläsare från välkända Foxwell, och speciellt Foxwell NT301 gör det nu enkelt för hemma-mekare och hemma-fixare att nollställa och läsa av felkoder för att sedan identifiera eventuella fel på bilen. Foxwell har lyckats att skapa en standard för användarvänlig och enkel felkodsläsning. Kanske är detta en av anledningarna till just varför Foxwell och modellen NT301 hamnar på bäst-i-test listorna?

Är du less på att betala för mycket för din bils problem? Testa Foxwell NT301 och spara dina pengar!

3. Trådlös backkamera, 7″ display, auto ir-mörkerseende, 120°, ip67, 100m räckvidd

En trådlös backkamera med stor display och lång räckvidd. Denna backkamera tål kyla ner till hela -20°c grader. Den har även Auto-IR dioder och ett vattentätt chassi. 

Backkameran är väldigt enkel att montera med fästet som medföljer. Displayen har även en massa olika funktioner så att bildkvaliteten ska passa just dig. Displayen och backkameran monteras till strömkällan i ditt fordon, inga konstigheter, bara en grym trådlös backkamera.

4. Spyclock pro time wifi, fullhd spionväggklocka med rörelsedetektion, push-larm, p2p

Hur häftigt är inte denna spionkamera, Spyclock Pro? Ett otroligt lätt sätt att hålla koll på hemmet på det mest otippade och diskreta sättet. Väggklockan har en snygg och modern stil som passar in i dom flesta hem. Spionklockan har en skarp sensor som filmar i FullHD. Linsen är vinklad 15 grader nedåt vilket gör att överblicken över rummet blir bättre om klockan sitter högt upp på väggen. 

Ett uppladdningsbart batteri medföljer. Det enda som behövs för installation är mobilappen. Det är där du har koll på “livestreamen” och du får även notiser när klockans motion detector känner av en rörelse. Bäst av allt, priset är just nu löjligt lågt!

5. Bolyguard bg584, åtelkamera, 24mp, mms, 1080p hd video, invisible ir, pir, 4g

Åtelkamera Bolyguard BG584 med smarta funktioner och stöd för 4G. Åtelkameran från BolyGuard har en inbyggd Passiv Infraröd sensor, kan både filma och ta bilder, mörkerseende och alla videor kommer med ljud. Bolyguard har gjort det enkelt och bidragit med en display på 1.44 tum för att du ska kunna ställa in kameran och även kika på dina bilder direkt på åtelkameran. 

En av funktionerna på denna åtelkamera, vilket är en personlig favorit, är fjärrstyrning. Du kan sammankoppla den via sms/email och styra den direkt från soffan. Hur smidigt är inte detta?