Veckans produkt: Videoservern som förvandlar analoga kameror till trådlösa digital IP Kameror

Veckans produkt är något av ett mirakel. Om du har funderat över att uppgradera ditt analoga övervakningssystem mot ett digitalt, men kommit fram till att det är för omständligt och dyrt är veckans produkt lösningen på ditt problem. Veckans produkt är nämligen Prylstadens trådlösa videoserver NV112W som konverterar din övervakningskameras analoga signaler till digitala. Det är nästan för bra för att sant! Utan krångel kan du uppgradera din existerande övervakningskamera till en komplett nätverkskamera.

Videoservern är kompatibel med iPhone, iPad, PC, MAC och Android. För den största fördelen med att äga en nätverkskamera är möjligheten att strömma det inspelade videomaterialet till exempelvis en mobiltelefon eller laptop. I realtid kan du se vem som ringer på eller smyger omkring utanför din entré! Allt du behöver för att ta del av övervakningskamerans live feed är veckans produkt plus en app som du installerar på din mobiltelefon eller surfplatta. Skulle du inte vilja strömma videomaterialet till din mobiltelefon – vilket vi inte alls förstår varför du skulle tacka nej till – kan du istället välja att lagra övervakningsvideon på ett 128 GB Micro SD kort som videoservern har plats för.

Du kan till exempel ansluta videoservern till en titthålskamera som du har installerat i din ytterdörr, och få fullständig koll på besökare och skumma typer i trapphuset direkt i din mobiltelefon. Lösningen gör att du får ett portabelt digitalt övervakningssystem som låter dig ha fullständig kontroll över besökare, vänner och fiender som närmar sig din ytterdörr, entré eller portuppgång. NV112W videoserver konverterar snabbt och effektivt klyftan du trodde inte kunde överbyggas. Du behöver inte längre slitas mellan analogt och digitalt. Prylstadens videoserver har dessutom stöd för de allra vanligaste internetprotokollen som TCP, FTP, HTTP, SMTP och P2P. Och det tar inte slut där. NV112W stödjer även eftertraktade spionfunktioner som rörelsedetektering och mörkerseende, inte illa om vi får säga det själva!

Köp den här