Trygg E-handel

Hos oss kan ni handla tryggt

Prylstaden.se är trygga ehandlare och uppfyller alla kraven för en Trygg E-handel. Vi är även anslutna till Klarna vilket betyder att ni kan köpa och få hem produkten och titta på den i lugn och ro innan ni bestämmer er för att betala för varan. Som kund har du även 60 dagars öppet köp utöver den lagstadgade ångerrätten på 14 dagar. Vi förstår att man inte alltid hinner göra allt direkt. 

Vi är ett svenskt företag med lager och kontor i Stockholm! Vi innehar F-skattesedel och betalar svensk moms och skatt. 

Trygga E-handlare sedan 2009!

Vi har varit trygga ehandlare sedan start 2009. Kontakt med oss sker enkelt via mejl, eller vårt kontaktformulär. 

Nöjda kunder

Öppet Köp

Ni har som privatkonsument hos oss alltid 60 dagars öppet köp. Är du inte nöjd med ditt köp? Inga problem, returnera varan och få pengarna tillbaka. 

Alla privatkonsumenter har enligt "Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler" 14 dagars ångerrätt.

Läs gärna mer om den här: https://www.hallakonsument.se/klaga-angra-eller-anmala/vad-lagen-sager/lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

Vi leverar högkvalitativ utrustning till Försvarsmakten och är en av deras officiella leverantörer.

Ett stabilt bolag med många år i branschen

2018 blev vi utnämnda till ett av årets superföretag av Bisnode & Veckans affärer. 

 

Säkerhet & Sekretess

Vi använder SSL (Secure Socket Layer) vilket betyder att alla beställningar är krypterade, dvs helt säkra.

All kontakt med oss är sekretessbelagd och bör endast läsas/höras av företaget och kontaktpersonen i fråga.

Om Prylstaden

Hos Prylstaden hittar du de senaste produkterna inom övervakningdolda kameror och spionkameror / spionprylar. Vi är experter på övervakning och kan hjälpa dig att ta fram ett personligt övervakningssystem för din bostad, din husvagn, ditt garage, din tomt eller din trädgård. Vi har moderna och avancerade övervakningskameror med eftertraktade egenskaper som rörelsedetektor, mörkerseende, IR-sensor, livesändning, färgvideoinspelning och HD-upplösning. Är du på jakt efter en utomhuskamera har vi robusta varianter som är vatten- och vädertåliga. Våra spionkameror är populära och kan vara inbyggda i allt från väckarklockor, väggklockor och brandvarnare till klädknappar, miniräknare och glödlampor. Perfekt för övervakning i butik, på kontor eller hos en ensamstående äldre släkting. Prylstaden.se har lång erfarenhet av just spionkameror och spionutrustning, vi var först på marknaden med denna typ av produkter, och vi ger dig gärna rådgivning via mejl eller telefon rörande skräddarsydda spion- och övervakningslösningar. Allt fler väljer att installera egna övervakningssystem och våra dolda kameror och spionprylar har fångat många obehöriga på bild genom åren.

Enligt TNS-Sifo är var tredje svensk villaägare orolig för att någon ska bryta sig in i deras hem under semestern – många har blivit kvitt denna gnagande oroskänsla tack vare Prylstadens övervakningskameror.

Vår webbutik är öppen dygnet runt, året om och våra säljrådgivare och produktexperter är alltid redo att besvara dina frågor samt ge användbara tips och råd. Prylstaden.se är certifierad av Trygg E-handel och Svensk Distanshandel, vilket innebär att du som kund alltid kan genomföra trygga och säkra internetköp hos oss. Våra köpvillkor är generösa och vi ger dig alltid 30 dagars öppet köp på din beställning och 1 års garanti. Fraktkostnaden är densamma oavsett hur mycket du beställer och våra leveranser är blixtsnabba. Du kan betala med kreditkort, direkt banköverföring, mot faktura eller välja att delbetala ditt inköp genom betaltjänstföretaget Klarna. Besök gärna vår nystartade prylblogg och ta del av veckans produkt, ingående produktbeskrivningar, tester, tävlingar, erbjudanden, produktlanseringar och underhållande artiklar!

Först på marknaden

Vi på Prylstaden var först på den svenska marknaden med spionprylar och spionkameror. Det betyder också att vi har mest erfarenhet när det gäller dessa produkter. Sanningen är att vi bakom Prylstaden.se har ett stort och brinnande intresse för spionkameror och spionprylar, det är därför som vi mer än gärna hjälper våra kunder över mejl eller telefon med sina frågor, funderingar eller skräddarsydda lösningar. Tack vare vårt goda kontaktnätverk som har byggts upp med åren, samt stora inköpskvantiter så kan vi erbjuda våra kunder marknadens lägsta priser! Ni kan också när som helst ringa oss på 042 424 25 14 för att få tala med en expert inom Spionutrustning.

Kvalitetssäkring

Alla våra produkter är CE / FCC certifierade och kvalitetssäkrade enligt svensk och europeiska standarder. Vi testar även alla våra produkter grundligt för att se till att de håller hög kvalitet innan de går ut för försäljning. Som kund bör ni veta att många produkter kan se likadana ut, däremot är insidan helt annorlunda. Vi ser alltid till att våra produkter inte bara ser bra ut, utan även fungerar bra och håller högsta möjliga kvalitet. Vi är så säkra på våra produkter så att vi erbjuder våra kunder 60 dagars öppet köp utöver den vanliga ångerrätten på 14 dagar.

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad