Dörrkamera & Dörrtelefon med video

I denna kategori hittar du lättinstallerade och effektiva dörrkameror och videoporttelefoner som gör att du enkelt kan övervaka samt släppa in behöriga personer till din bostad eller ditt företag. Många av våra videoporttelefoner är trådlösa och utrustade med innovativa funktioner såsom inbyggd mikrofon, högtalare, stillbildsfotografering, rörelseaktivering, mörkerseende och praktisk tvåvägskommunikation. En dörrkamera eller videoporttelefon gör att du snabbt kan se vem som ringer på och alltid ha koll på vem eller vad som rör sig utanför din ytterdörr. Söker du en övervakningskamera som på pricken liknar ett vanligt dörröga ska du klicka dig vidare till vår separata kategori för Titthålskameror & Dörrögon

Portkamera med ljud och video

En Portkamera är i stort sett samma produkt som en dörrtelefon. Portkameran gör det möjligt för dig att se och höra vem det är vid porten / dörren samt att du kan tala med denna. Är det en dörrförsäljare kan du utan att resa dig från soffan förklarar att du inte är intresserad, om så är fallet. Utöver att en portkamera gör det mer praktiskt i hemmet är det även en extra trygghet. 

Videoporttelefon – för dig som vill kunna se vem som knackar på dörren

En videoporttelefon är en produkt som både förenklar din vardag och gör den säkrare. Dess funktion är enkel. När någon knackar på dörren eller ringer på dörrklockan kan en videoporttelefon visa exakt vem det är. Du kan även prata genom videoporttelefonen och på så sätt kommunicera med personen framför dörren. Detta kan du göra oavsett om du är hemma eller inte, dörrkameran kan nämligen kopplas upp mot internet och nås via telefonen. Dagens porttelefoner kan automatiskt höra av sig till din telefon när det händer något. Du kan hitta ett stort utbud av videoporttelefoner hos oss på Prylstaden.

Hitta en videoporttelefon som passar just dina behov

Vi har tagit hem produkter från alla möjliga leverantörer för att kunna erbjuda ett brett och varierat utbud. Det innebär att du först och främst kan hitta både billiga och avancerade kameror. En prisvärd dörrkamera med ett lågt pris har oftast enklare egenskaper. Produkten kan till exempel bestå av en kamera och en skärm. Denna monitor kan du ha bredvid dörren eller på någon annan plats för att snabbt se vem som befinner sig framför dörren. Vi har även titthålskameror, vilket är en dörrkamera som du installerar direkt in i titthålet. Vissa av våra produkter består av kompletta paket. Det innebär att du både får en kamera och även andra praktiska produkter, exempelvis monitor, fjärrkontroll och olika kablar.

Avancerad dörrkamera till iPhone eller Android

Idag har vi alla möjligheter att koppla in våra dörrkameror till våra mobiltelefoner. Detta är enkelt, speciellt om du väljer en dörrkamera med WiFi. Denna kopplar du upp till ditt hemnätverk och sedan kan du lätt nå kamerans videosignal både via telefonen och via datorn. En trådlös videoporttelefon är dessutom enklare att installera jämfört med en dörrkamera som du behöver kopplas med kablar. Vill du ha enkel installation av videoporttelefon så finner du många bra alternativ hos oss. Du kan enkelt köpa en trådlös dörrkamera via vår nätbutik.

Enkel videoporttelefon eller avancerat övervakningssystem

Oavsett om du bara vill ha en videoporttelefon WiFi eller om du ett komplett system som kan hjälpa dig övervaka ditt hem så kan du hitta det här hos oss på Prylstaden. Vi är experter på att hitta bra och prisvärda produkter. Många av produkterna du hittar här har fått bra betyg i olika videoporttelefon-test och dörrkamera-test. Skulle det vara något du inte förstår eller bara funderar över något så tveka inte att höra av dig. Vi svarar mer än gärna på alla dina frågor.

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad