Elektroniskt dörrlås

Investera i ett elektroniskt dörrlås och slipp nycklar. Öppna ytterdörren med kod, bricka eller mobilen. Aldrig mer behöver du oroa dig för att ha tappat eller glömt nycklarna. Köp ett smart dörrlås hos oss och förvandla ditt hem till ett smart hem. 

Vaför ska jag ha ett digitalt smart lås?

Fördelarna är många men den främsta fördelen är att du inte behöver nyckel för att öppna ytterdörren. När du väl blivit van med att slippa ha med dig hemnyckel så kommer du aldrig längta tillbaka. Att låsa ute sig är inte en risk med ett elektroniskt dörrlås, bara där sparar du tusenlappar. 

En hantverkare eller sotare som kommer för att låsa upp din dörr kostar mellan 1500 och 2500kr, och utöver det måste du betala för ett nytt lås. 

Alternativt om du har en kompis som ska komma över, så kan du om du vill ge denna koden för att släppa in sig själv. Detsamma gäller ditt barn eller grannarna som ska vattna blommorna medan som du är i norrland och fjällvandrar. Ja möjligheterna är oändliga.

Installera dörrlåset själv

Ett digitalt elektroniskt dörrlås kan du själv installera genom att sätta den på din befintliga dörr. Du ersätter helt enkelt låsvredet, och låshuset med ditt nya smarta dörrlås. Koppla därefter upp låset mot ditt trådläsa WIFI nätverk, och synka mot mobilappen. Efter det har vi uppnått den heliga S trion, smart säkert och smidigt.

Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
  1. Dörrlås med fingeravtryck och/eller kod
    Biometriskt dörrlås med fingeravtryck eller kod.
    3799 kr
    PÅ VÄG IN I LAGER
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad