GSM Bugg Modul Glite Vario PRO 2.0, Röstaktiverad & Rörelseaktiverad Avlyssning

GSM Bugg Modul Glite Vario PRO 2.0, Röstaktiverad & Rörelseaktiverad Avlyssning

Röstaktiverad och rörelseaktiverad GSM Bugg i modul för enkel avlyssning

Lev. Art.nr:

4999 kr
PÅ VÄG IN
 • Endast 39kr frakt
 • 60 dagars öppet köp
 • Blixtsnabb leverans
 • Ingen fakturaavgift
Artikelnummer: st-glite-variopro
Tillverkare: Stealthtronic

GSM Bugg Modulen Glite Vario PRO 2.0 är den allra senaste och uppgraderade versionen av Stealthtronics hyllade Glite-bugg! Glite Vario PRO-modulen har designats med fokus på simplicitet och effektivitet och är byggd för att hålla länge för hållbar förstklassig avlyssning.

Glite Vario PRO 2.0 kommer bland annat med en integrerad högkvalitativ MEMS-mikrofon som spelar in glasklart ljud och vars styrka går att kontrolleras och justeras på håll via DTMF-toner direkt från din mobil. Buggen kan även ställas in för både röstaktivering och rörelsedetektion genom mätning av vibrationer, och säkerställer att du alltid kan vara där och lyssna när något misstänkt pågår!

Stealthtronics Glite Vario PRO 2.0 strömförs via ett batteri, men går även att använda med konstant strömföring via någon av de tillköpbara adaptrarna som man kan hitta nedan:

Strömförning från 220V

Strömförning från 12V

Funktioner

 • Lösenordskontroll: Möjliggör säker kommunikation mellan dig och buggen, och ger dig möjlighet att ställa in ett lösenord som behöver skrivas in innan du skickar iväg ett kommando till enheten. Denna funktion kan även stängas av.
 • Röstaktivering: Inställbar röstaktivering med känslighet som går att justeras beroende på miljö. Utöver detta kan du även ställa in "dötid" för nätverksuppkoppling så att mindre batteri dras, men som inte påverkar röstaktiveringen så att den även fungerar när buggen är i standbyläge.
 • Mikrofon: Glite Vario PRO 2.0 är utrustad med en högkvalitativ MEMS-mikrofon vars ljudupptagningsförmåga går att justeras via mobil.
 • Rörelsedetektion: Rörelseaktiveringen går att justeras på en skala mellan 0-100 för olika typer av miljöer, och låter dig själv bestämma vad som krävs för att du ska bli uppringd av buggen.
 • Installation: Buggen är helt Plug n Play och ingen långdragen installation behövs göras för att buggen ska fungera. Det är bara att ploppa i ett laddat SIM-kort och köra igång!
 • Strömförning: Via medföljande USB-sladd. Buggen går även att strömföras via både 220V och 12V och detta görs enkelt via de tidigarenämnda kiten.

I Paketet Medföljer:

 • Stealthtronic Glite Vario PRO 2.0
 • USB-Kabel
 • 3M-klistermärke
Mer information:
Pris4999 kr
TillverkareStealthtronic
Skriv din egen recension
Du recenserar:GSM Bugg Modul Glite Vario PRO 2.0, Röstaktiverad & Rörelseaktiverad Avlyssning
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss. 

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter. 

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.