Gsm Bugg i form av fungerande miniräknare

Gsm Bugg i form av fungerande miniräknare

En avlyssningsbugg i form av en bords-miniräknare som rent funktionellt fungerar precis som en vanlig miniräknare men som även har en inbyggd avlyssningsbugg. Ingen kommer ana att de blir avlyssnade.

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

667 kr
Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!
Artikelnummer: ps-kalk-bugg
Tillverkare: -PS

Det här är en fullt fungerande bordsräknare som har en inbyggd gsm bugg. Ingen kommer ana att de blir avlyssnade vid sitt bord. Det finns 2 sätt att avlyssna med hjälp av den här miniräknarbuggen. Ni kan antingen ringa upp enheten och avlyssna, eller så aktiverare ni ljuduppringningen som möjliggör att miniräknaren ringer er mobiltelefon när det uppstår ljud.

 

Fördelar

  • 2-vägs bugg. Ring upp och avlyssna eller låt buggen ringa dig när den upptäcker ljud
  • Fullt fungerande miniräknare, så den är omöjlig att avslöja. Gsm buggen är inbyggd och hela chassit måste tas av, för att se den. Därför kommer användare aldrig att kunna avslöja den, även om han/hon byter batteri på enheten. 
  • Drivs av solceller, men även batteri som backup
  • Utförlig svensk manual som beskriver alla funktioner, och vad ni behöver göra så att ni kan hantera enheten utan några som helst förkunskaper
  • Uppladdningsbart batteri

Lång batteritid

Kraftigt batteri som varar i flera dagar, och erbjuder ett flertals timmars avlyssning

Så funkar det

Ni öppnar chassit som ni sedan stoppar in ett simkort i. Vi rekommenderar comviq kontant, som går att beställa gratis här:

http://webbutik.comviq.se/kontantkort.html

Simkortet aktiveras sedan och stoppas in i gsm buggen, sedan är det bara att ringa upp buggen för att avlyssna. För att aktivera automatisk uppringning vid ljud så smsar ni ett kommando till enheten. Ni kommer sedan kunna sätta på och stänga av funktionen genom sms och behöver alltså inte ta er till buggen för att utföra det här.

 

Svensk manual

Självklart erbjuder vi även en egenskriven svensk manual som ni endast kan få hos oss. Med hjälp av den kommer ni kunna använda gsm buggen utan några som helst förkunskaper.

Mer information:
Pris 667 kr
Tillverkare -PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Gsm Bugg i form av fungerande miniräknare
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad