true-tick ÖVER 75 000 NÖJDA KUNDER SEDAN 2009

tick 60 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick 39kr Frakt rating

Powerbanks

Powerbanks

Slipp ladd-ångest med en bra powerbank! Vi säljer powerbanks i alla prisklasser och kapaciteter. Ta eluttaget med dig och ladda mobilen och andra prylar vart du än är.

Störst utbud av Powerbanks och Externa batterier för laddning av mobila enheter. Ett USB batteri är din bästa vän när strömmen börjar tryta i mobilen eller den bärbara datorn. Våra USB batterier kan användas för att ladda upp allt från mobiler och surfplattpor till spionkameror och andra powerbanks. Allt som kan laddas eller strömföras med hjälp av USB kan användas i samband med dessa enheter.

I vårt sortiment finner du många typer av USB batteri och USB batteribackup. Vi rekommenderar dock särskilt våra Powerbanks från Svenska tillverkaren Asgari. Se t.ex:

Asgari Powerbank 20 000 mAH

Beställ en powerbank och slipp döende batterier

En powerbank är något alla mobilanvändare bör ha. Du har säkert själv varit med om att mobilen dött halvvägs på resan eller att datorns batteri sinat och du inte kunna jobba klart. Med en powerbank har du alltid ett eluttag med dig, oavsett vart du är. I vårt sortiment av powerbanks kan du välja bland många varianter med olika kapacitet. Vi har modeller som fungerar perfekt för mobiltelefonen och varianter där du kan ladda på både mobilen och den bärbara datorn. Välj bland omtyckta varumärken som Asgari eller Kingston.

Powerbank för iPhone och Android

En powerbank är alltid smart att ha med sig i fickan eller jackan, den blir en trygghet. Mobilen används idag till allt möjligt, från att ringa och sms:a till att betala räkningar, svara på jobbmejl och mycket mer. Att mobilen plötsligt dör kan ställa till det rejält. I vårt sortiment kan du hitta många olika typer av externa laddare, exempelvis powerbank iPhone och Android. Dessa har dessutom olika kapacitet och olika prisklass. Våra billigare varianter kostar endast runt hundringen och uppåt men har då en längre kapacitet. Dessa kan passa utmärkt till vardags. Behöver du kraftfullare powerbanks har vi fler alternativ.

Powerbank med WiFi

Hur hade det varit med en riktigt exklusiv powerbank med WiFi? I vårt utbud kan du hitta powerbanks med massvis av egenskaper och funktioner. Ett exempel är spionpowerbanken Pro, en powerbank med såväl WiFi som 24 timmars batteritid, kamerainspelning och möjlighet för nätströmsanslutning. Prislappen är högre men å andra sidan får du en fantastisk batteritid och många andra smarta funktioner. För dig som söker efter en powerbank 1000 mAh eller med 20 000 mAh har du hittat rätt. Du kan välja bland många varianter, bland annat från svenska Asgari. Du kan till och med hitta powerbank solcell, perfekt när du vill kunna ladda batterierna vid långa övernattningar utomhus.

Beställ din nya powerbank idag och håll mobilen laddad

Idag finns många olika powerbank test att läsa, några av de mest populära produkterna kan du dessutom hitta hos oss på Prylstaden. Oavsett om du vill ha en maxad variant med såväl WiFi som kamerautrustning eller om du nöjer dig med en enklare variant, har vi något för alla. Kom ihåg att du även kan hitta mängder av andra smarta produkter för mobilen hos oss. Vad sägs om mobilladdare, tangentbord eller vattentäta mobilfodral? Beställer du idag kan du räkna med leverans inom kort! Har du några frågor kring våra portabla batterier så kan du med fördel höra av dig till vår kundsupport.

Visa hela beskrivningen

Price
 
Pris:
59kr - 1995kr
Nollställ

Artiklar 1 till 18 av totalt 31

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
2