Radiostyrd stridsvagn utrustad med softair-gun och roterbart torn

Radiostyrd stridsvagn utrustad med softair-gun och roterbart torn

Radiostyrd pansarvagn med roterbart torn som skjuter BB softair-gun kulor.

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

1899 kr
Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!
Artikelnummer: ps-rc-kv1
Tillverkare: -PS

Om du har drömt om att äga denna klassiker är det dags nu. Iscensätt verklighetstrogna slag med dina vänner och anfall med stridsvagnens airsoft-kanoner i dramatiska uppgörelser mellan ryssar och tyskar. Modellen radiostyrs med fjärrkontrollen som följer med och beter sig realistiskt när du kör framåt och bakåt, och tornet kan svänga 320 grader. Du skjuter airsoft-kulor ifrån kanonen upp till 30 meter och siktar med kanonen 30 grader upp och ner genom att styra med fjärrkontrollen. Bara din fantasi sätter gränser för terrängen där du kämpar mot eller med polarna, bygg upp en rejält avancerad bana för att få ut maximalt av era stridsmaskiner.
Stridsvagnen drivs med två uppladdningsbara 7.2V Ni-CD-batterier och fjärrkontrollen med AA-batterier. Tanken kör i ca 30 minuter på en uppladdning.

Ha ett radiostyrt krig med pansarvagnar från andra världskriget med era vänner; och ja, det är roligare än brännboll.
Tanken är i skala 1 till 16 och mäter en längd på 430 mm, bredd 170 mm och höjden är 210 mm. KV1-modellen väger in på 2190 gram och skickas förpackad med tillbehör.
Produkten inkluderar: 1/16 replika av KV-1, strömadapter, Ni-CD-batterier (2 st), antenn, fjärrkontroll, fjärrkontrolltillbehör, tanktillbehör, användarmanual och airsoft-kulor.

Specifikationer:

  • Vikt: 2190 g
  • Dimensioner: 430X170X210 mm (L x B x H)
  • Skala: 1:16
  • Rörelser: framåt, bakåt, sväng 360 grader, rotera torn 320 grader, höj/sänk pipa 30 grader.
  • Räckvidd airsoft-kanon: upp till 30 meter
  • Strömkälla stridsvagn: 2X7.2V Ni-CD-batterier, uppladdningsbara (ingår)
  • Strömkälla fjärrkontroll: 8X1,5V AA-batterier (ingår ej)

Här är din chans att förvärva en riktig klassiker ifrån andra världskriget och dessutom använda den för att sätta skräck i dina vänner, eller åtminstone utklassa dem på slagfältet. Den tunga stridsvagnen KV-1 rullade för Sovjets räkning för att bryta igenom försvarslinjer och gjorde detta mer effektivt än de svagare bepansrade vagnarna T-28, som använts under spanska inbördeskriget. Den bastanta KV-1 är uppkallad efter Kliment Vorosjilov som var försvarskommissarie vid tiden för konstruktionen och ersatte den tidigare modellen T-35, Röda Arméns rullande slagskepp. KV-1 var så gott som immun mot den tyska kanonen 3.7 cm Kampfwagenkanone 36 L/45 och den kortare howtiz-liknande 7.5 cm Kampfwagenkanone 37 L/24 som när den monterades i en infanterikanonvagn betecknades Sturmkanone 37 (StuK 37).
När KV-1 rullade in i andra världskriget hade de flesta andra länder valt att gå ifrån de tunga stridsvagnarna och KV-1 utklassade snabbt den enda liknande som fanns kvar på marknaden under tiden, den franska stridsvagnen Char B1.
Under Operation Barbossa, Tysklands invasion av Sovjet, hade Röda Armén nyligen utrustats med 508 exemplar av KV-1 med så tjockt pansar att tyskarna snabbt insåg att deras stridsvagnar och anti-tank-vapen inte rådde på dem och de var tvungna att ta till luftvärnskanonerna 8,8 cm FlaK och fältkanonerna 10 cm schwere Kanone 18 för att ha en chans att stå emot KV-1. Vid Slaget vid Raseiniai 23-27 juni 1941 stod en ensam KV-2 emot hela tyska sjätte pansardivisionen under en hel dag. KV-1 producerades dock bara mellan åren 1939-43 och byggdes i 5219 exemplar. Inte förrän vapnen utvecklades var det dags att överge den dittills oförstörbara KV-1.

Mer information:
Pris 1899 kr
Tillverkare -PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Radiostyrd stridsvagn utrustad med softair-gun och roterbart torn
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad