Radiostyrd stridsvagn med IR battle system

Radiostyrd stridsvagn med IR battle system

Kriga med er kompis med denna radiostyrda stridsvagn som har "rökfunktion", IR krigssystem, radiostyrd och rörbar kanon

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

1995 kr
Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!
Artikelnummer: ps-rc-st3
Tillverkare: -PS

Här kommer både historisk korrekthet och timmar av underhållning i samma paket. Stridsvagnen med infraröda kanoner i skala 1:16 är en kopia av en klassiker från andra världskrigets nazi-Tyskland. Sturmgeschutz III var Tysklands mest producerade bepansrade stridsfordon under andra världskriget och byggdes i cirka tiotusen exemplar i sitt originalutförande. Efter första världskriget såg man ett behov av en mer mobil bepansrad stridsvagn och det blev grunden för Sturmgeschutz III, infanterikanonvagnen som vägde 23,9 ton och krävde en besättning på fyra man. StuG III kunde komma upp i en hastighet på 40 km/h på väg med 12-cylindrig Maybach HL 120 TRM-motor på 300 hk och blev ett effektivt vapen utrustad med 75mm StuK 37 L/24 kanon, tills sovjeterna 1942 dök upp med sin T-35 och tyskarna svarade med att uppgradera till 75mm StuK 40 L/43.
1944 rekvirerade finska armén 59 st Sturmgeschutz III från Tyskland som effektivt användes mot sovjetiska armén och sedan var i bruk fram till tidigt 60-tal.

Begränsat antal till det här priset! Perfekt present att ge bort! 

När ni avfyrar kanonen blixtrar det till med flashsystemet i kanonens pipa och kanonen åker in, även pansarvagnen åker på rekyll. Mer realistiskt blir det inte, eller jo kanske om ni använder en riktig stridsvagn; men ändå.

 

Stridsvagnen du hittar här är en detaljerad kopia i 1/16 av den naturliga storleken. Men den kan du själv återskapa slag och spöa dina vänner med alla modellens egenskaper såsom att köra framåt och bakåt, att svänga 360 grader runt sin egen axel och rikta pipan 30 grader uppåt och nedåt. Med det infraröda stridssystemet kan du beskjuta andra Sturmgeschutz III-modellvagnar och det inbyggda röksystemet signalerar trovärdigt när du blir träffad och måste starta om din stridsvagn. Här går det att få till riktigt actionfyllda strider med dina vänner på slagfält ni själva bygger upp. Stridsvagnen har kapacitet att klättra i backar med upp till 35 graders lutning, ta vara på det i bandesignen. Extra lätt blir det att leva sig in med stridsvagnarnas realistiska ljudeffekter för motorstart, motorljud och avfyrning.

Vår Sturmgeschutz III har dimensionerna 420x185x150mm (L x B x H) och väger 1780 gram. Den drivs med två uppladdningsbara Ni-CD-batterier, som medföljer, och fjärrkontrollen som kräver AA-batterier har en räckvidd på 50 meter. På en laddning, som tar 4-5 timmar kan du köra din Sturmgeschutz II i cirka 30 minuter. Mottagare för det infraröda stridssystemet måste köpas separat.
Förpackningen inkluderar: Sturmgeschutz III-modell, strömadapter, Ni-CD-batterier, antenn, fjärrkontroll, accessoarer, smörjmedel, modellfigurer och användarhandbok.

 

Specifikationer:

  • Vikt: 1780 g
  • Dimensioner: 420X185X150 mm (L x B x H)
  • Skala: 1:16
  • Ljud: motorstart, motorljud, avfyrning kanon och avfyrning maskingevär.
  • Rök-effekter.
  • Rörelser: framåt, bakåt, sväng 360 grader, höj/sänk pipa 30 grader.
  • Klättrar i upp till 35 graders lutning.
  • Räckvidd fjärrkontroll: 50 m
  • Strömkälla stridsvagn: 2X7.2V Ni-CD-batterier, uppladdningsbara (ingår)
  • Strömkälla fjärrkontroll: 8X1,5V AA-batterier (ingår ej)
Mer information:
Pris 1995 kr
Tillverkare -PS
Skriv din egen recension
Du recenserar:Radiostyrd stridsvagn med IR battle system
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad