true-tick ÖVER 75 000 NÖJDA KUNDER SEDAN 2009

tick 60 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick 39kr Frakt rating

Nyhet!REA

Asgari SäkertHem GSM hemlarm plus, komplett villapaket

Produkten är på väg till vårt lager

Ordinarie pris 2 999 kr

Reapris 2 399 kr


Sök efter ersättningsprodukter ovan!
Artikelnummer: asgari-hemlarm-gsm-plus
Nyligen visade produkter
Nyligen visade produkter

Produktbeskrivning

Detaljer

‌Asgari GSM + RFID hemlarm

Hemlarm kan se ut på alla möjliga sätt och många gånger är de onödigt komplicerade. Asgari har utvecklat ett hemlarm som inte bara ger ett bra skydd mot både inbrott och andra typer av intrång, det är även enkelt att installera och använda. Vi går igenom vad som ingår i det stora paketet ”Asgari GSM + RFID hemlarm”.

En praktisk kontrollpanel

Den största enheten är kontrollpanelen. Den är designad med stora och synliga siffror och tecken, något som gör det enkelt både för barn och äldre personer att använda kontrollpanelen. Det är genom denna enhet som du aktiverar larmet när du lämna hemmet och larmar av när du återkommer. Avlarmningen kan du göra genom att använda en RFID-tagg. Du för bara den lilla plastbiten nära den blå cirkeln för att larma på eller larma av. Exakt vad som händer när du eller någon annan larmar på eller av med en tagg kan du själv ställa in. Det är fullt möjligt att kalibrera systemet så att du själv eller hela familjen blir notifierade när något händer.

Mer än bara en kontrollpanel

En av fördelarna med just denna kontrollpanel är att du kan koppla in ett SIM-kort till den. Detta gör det möjligt för vem som helst att använda panelen som en vanlig telefon. Du kan ange så att vissa knappar ringer upp ditt eller någon annans nummer direkt. Perfekt för barn som inte är vana vid att använda telefonen än. Du kan även själv ringa till kontrollpanelen om du skulle vilja. Kontrollpanelen i sig kan koppla upp sig mot ett flertal olika enheter, från kameror och kontaktlarm till gasdetektorer, branddetektorer och mycket mer.

Ett utmärkt grundpaket för den som vill skräddarsy ett eget säkerhetssystem

En annan stor fördel med att köpa just Asgari GSM + RFID hemlarm är att du får flera olika delar i paketet. Förutom kontrollpanelen ingår även två stycken kontaktlarm. Dessa larm fungerar på ett enkelt sätt. Kontaktlarmet har två delar. Den ena delen fäster du på en dörr eller ett fönster. Den andra delen fäster du på väggen eller någon annan fast del av huset. Kontaktlarmet ska monteras så att de två delarna har kontakt när dörren eller fönstret är stängt. Om dörren eller fönstret öppnas kommer kontakten mellan de två delarna att brytas. Detta skickar ett larm till kontrollpanelen som i sin tur larmar i enlighet med de inställningar du har gjort.

Förutom kontaktlarmet får du även ett PIR-larm, även kallad för rörelsedetektor. Denna detekterar rörelser i rummet. PIR-larmet är utvecklat för att kunna särskilja på ett husdjur som rör sig och en människa som har aktiverat detektorn. På så sätt slipper du falsklarm på grund av katten eller hunden.

Naturligtvis följer även RFID-taggar med i paketet. Du får två olika taggar som kan användas för att aktivera eller larma av systemet. Förutom dessa två så får du även med två radiokontroller. Dessa har lite mer funktioner jämfört med taggarna. Med hjälp av en radiokontroll kan du först och främst stänga av larmsystemet. Du klickar bara på knappen när du kommer hem och kan i lugn och ro fortsätta in i ditt hem. Kontrollen har även en knapp för att sätta på larmsystemet när du lämnar. Då är alla system aktiva och redo att skicka iväg ett larm om de aktiveras. En tredje knapp används för att aktivera det yttre larmet. Detta är praktiskt när du är hemma och går omkring i rummen. Det innebär att larmet aktiveras om någon utlöser de yttre larmen, inte de inre. Slutligen har du även möjlighet att snabbt ta kontakt med en larmcentral genom den sista knappen. Perfekt om något händer och du eller någon annan vill kunna larma direkt.

Koppla in andra enheter till larmsystemet

Fördelen med ett GSM larm är att systemet är baserat på mobilnätet. Så länge nätet är uppe kommer du att bli notifierad genom ett SMS när något händer. Det finns även andra larmsystem som använder sig av WiFi för att notifiera dig men dessa fungerar bara så länge de har uppkoppling till nätet. Du kan även använda Asgari GSM för att koppla in andra säkerhetsprodukter, exempelvis rökdetektorer, gasdetektorer, kontaktlarm och naturligtvis även kameror. Om du väljer en av de IP kamerorna vi på Prylstaden erbjuder kan du även titta på övervakningsvideon direkt på mobilen. Lägg märke till att vi erbjuder flera övervakningskameror från just Asgari, både för inomhus- och utomhusbruk. 

Mer information

Mer information

Välj färg Inte tillgängligt
Tillverkare Asgari of Sweden

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Asgari SäkertHem GSM hemlarm plus, komplett villapaket

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.