Spycam PRO PIR, FullHD, H.264, WiFi, PIR rörelselarm, Nightvision, högt/mic

Spycam PRO PIR, FullHD, H.264, WiFi, PIR rörelselarm, Nightvision, högt/mic

Spycam PRO PIR, FullHD, H.264, WiFi, PIR rörelselarm, Nightvision, högt/mic

Produkten har utgått! Sök efter ersättningsvara i sökrutan!

Lev. Art.nr:

1799 kr
Rekommenderas

Nu är Spycam PRO-serien betydligt mer kapabel än någonsin! Detta är en av de mest funktionsrika och lättanvända enheter på marknaden som gör diskret övervakning av hemmet till en barnlek. Detta är en uppgraderad variant av den äldre Spycam PRO, nu med större batterikapacitet, IR-nightvision, noggrann PIR-rörelsesensor och tvåvägskommunikation!

IP-kameran är liten och nätt, men rymmer ändå ett stort batteri på 5000 mAh (1000mAh större än föregångaren) samt en vass 2MP FullHD-sensor som fångar video med bred vidvinkel på 90 grader.
Enheten ansluts enkelt till ens hemmanätverk via WIFI, sedan kan man enkelt ansluta till kameran vart man än är med sin smartphone (gratisappar finns till både iPhone och Android).

Högupplöst video med Nightvision

Spycam PRO PIR har en sensor som fångar video i superskarp 1080P, alltså FullHD. Själva optiken fångar en bred bild med en vidvinkel på 90 grader, detta ger en bra översikt även om IP-kameran befinner sig i ett mindre utrymme.
Då enheten är tänkt att använda med en smartphone är även komprimeringen viktigt, och här använder Spycam PRO PIR den senaste H.264-komprimeringen för en riktigt bra balans mellan kvalitet och låg dataförbrukning. Detta är samma teknik som HD-tjänster som Youtube och Netflix använder för att spara på mobildata, men ändå leverera riktigt skarp högupplöst video.
IP-kameran har IR-belysning som osynligt lyser upp 3 meter ut i mörkret för diskret övervakning utan att man behöver oroa sig om belysningsnivåer.

PIR-sensor med rörelselarm

Spionkameran använder sig av en avancerad PIR-sensor vilket står för Passive Infrared, detta är samma teknik som moderna larmsystem använder för att endast larma vid rörelse av människor. Detta betyder att man helt slipper falsklarm som t.ex. löv och blåsande träd då sensorn endast letar efter skillnader i värme som den mänskliga kroppen avger. En annan fördel med PIR är att tekniken är väldigt strömsnål vilket ger utökad batteritid om man väljer att driva enheten med det inbyggda batteriet.

Avancerade funktioner

Spycam PRO PIR är förvånansvärt enkel att få igång och börja använda, men skenet bedrar då enheten har avancerade funktioner som Motion Detection, Push-notifikationer och Tvåvägskommunikation. Med dessa funktioner kan IP-kameran börja spela in så fort den känner av rörelse och direkt skicka ett larm till ens smartphone. På så sätt kan man alltid känna sig säker över vad som försiggår i hemmet och snabbt ansluta för att se strömmande live-video, även om man skulle vara på stranden i Spanien!

Med tvåvägskommunikationen kan man t.ex. prata med sitt husdjur när man är på jobbet och lyssna in om t.ex. hunden skäller när man är borta.

Snabb installation och konfiguration

Allt man behöver för att installera kameran är WIFI i hemmet och en smartphone, resten sköts direkt via mobilappen som finns för både iPhone och Android.

Lång livslängd och möjlgihet för övervakning 24/7

Enheten har ett stort batteri på 5000mAh, nästan dubbelt så mycket som en vanlig smartphone. Detta möjliggör kontinuerlig inspelning under 10 timmar helt utan att enheten behöver vara inkopplad. Naturligtvis kan man även låta Spycam PRO PIR vara inkopplad med kabel för övervakning dygnet runt.
Förutom lång batteritid stödjer IP-kameran lagring via microSD upp till hela 128GB för flera dagar lång inspelningstid, en timme video i FullHD hamnar på drygt 1 GB tack vare den smarta H.264-komprimeringen.

Specifikationer

 • Sensor: 2MP CMOS
 • Upplösning: 1920x1080 @ 25 FPS
 • Vidvinkel: 90 grader
 • Komprimering: H.264, 18MB per minut i FullHD
 • IR-nightvision: Ja, 3 meters räckvidd
 • Lagring: microSD, upp till 128GB (medföljer ej)
 • PIR-rörelsedetektion: Ja, upp till 6 meter
 • Push-notifikation: Ja, via mobilapp
 • P2P: Ja, via mobilapp
 • Batteri: 5000mAh litiumjon, uppladdningsbart
 • Batteritid: upp till 10 timmar
 • Laddtid: ca 5-6 timmar
 • Dimensioner: 120x66x28mm
 • Vikt: 182 g

Innehåll

 • Spycam PRO PIR
 • USB-kabel
 • Strömadapter
 • Minneskortläsare
 • CD
 • Snabbmanual
Mer information:
Pris 1799 kr
Tillverkare Aishine
Skriv din egen recension
Du recenserar:Spycam PRO PIR, FullHD, H.264, WiFi, PIR rörelselarm, Nightvision, högt/mic
Ditt betyg

Trygg-Ehandel

Handla tryggt och snabbt på Prylstaden.se med 60 dagars öppet köp och snabb leverans på 1-3 vardagar. Vi uppfyller alla riktlinjer och krav enligt distans och avtalslagen men även för att få en trygg e-handel. Våra villkor kontrolleras löpande och vi vidtar åtgärder för att ge kunderna den bästa köpupplevelsen hos oss.

Garanti
Hos oss får ni alltid minst 1 års garanti på alla produkter.

Läs mer om våra riktlinjer för Trygg E-handel

Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad