Dörrögon & Titthålskameror

Dörrögon med kamera och inspelningsmöjligheter

Stort utbud av elektroniska dörrögon med inbyggd kamera, och titthålskameror. Trådlösa, diskreta dörrogon som ökar din trygghet genom att låta dig identifera personen som står utanför din dörr. Denna typ av dörröga gör det enkelt för dig att se vem som ringer på din dörr oavsett tid på dygnet.

Titthålskameror med WIFI

Vi säljer titthålskameror med WIFI som du kan styra och övervaka via mobiltelefonen. 

Titthålskameror utan Wifi

Vi säljer titthålskameror med lokal lagring som spelar in på minneskort. Exempelvis har vi modeller som sitter på önskad plats och du behöver enbart trycka på en knapp så lyser skärmen upp. Därefter ser du personen som står bakom dörren, och du väljer själv om du vill ta en bild. 

Våra titthålskameror och dörrögon har smarta funktioner som rörelseaktivering, stillbildsfotografering och ljudupptagning, och kan levereras med en portabel trådlös skärm som gör att du lätt kan se vem som står utanför din dörr i realtid. En titthålskamera är den perfekta spionkameran då ingen som befinner sig utanför din dörr kan se att dörrögat i själva verket är en övervakningskamera. Söker du en dörrkamera eller videoporttelefon med tvåvägskommunikation i form av högtalare och displayer ska du klicka dig vidare till vår separata kategori för Dörrkameror & Videoporttelefoner. Vi har allt ifrån stationära lösningar där ni ser vem som står på andra sidan dörren på en skärm på dörren, eller portabla lösningar där ni kan sitta i soffan och titta på melodifestivalen samtidigt som ni kan se när någon står vid dörrren genom trådlösa monitorn.
Copyright © 2023 Prylstaden, Alla rättigheter reserverad