true-tick ÖVER 75 000 NÖJDA KUNDER SEDAN 2009

tick 60 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick 39kr Frakt rating

LED-Lampor / LED-Belysning

LED-Lampor / LED-Belysning

LED lampor är miljövänliga lågenergilampor fast med en kraftig ljusstyrka. LED lampor är framtidens belysning, och behöver inte alls bytas ut lika ofta. Den vanliga glödlampan har en livslängd på cirka 1000 timmar medan som en led-lampa har en livslängd på 15 000 till 25 000 timmar. 

LED lampa för alla tillfällen

Om du inte redan bytt ut hemmets glödlampor mot LED lampor är det hög tid för det. LED lampor har stora fördelar gentemot glödlampor, bland annat kan de ge dig stora energibesparingar och de är dessutom bättre för miljön. Samtidigt har LED lampor betydligt högre livslängd och ger dig ett lika behagligt sken. I vårt sortiment kan du välja bland många olika typer av LED ljus, exempelvis LED lampa e27, för akvarium och för utomhusbruk. Vi har till och med LED lampor för växthus, inom bygg och som lysrör.

Välj rätt LED ljus

Precis som andra lampor finns det inte bara en typ av LED lampa att köpa. Tvärtom gäller det att du väljer rätt sockel och kapacitet. LED lampa e27 är den absolut vanligaste sockeln och ser ungefär ut som en vanlig glödlampa med en tjock skruv. "Skruven" har en diameter på 27 millimeter, därav förkortningen. Även LED lampa g4 är vanlig. I vårt sortiment kan du hitta många typer av LED ljus, både vanliga lampor men även LED lister, slingor och speciella lampor för växtbelysning. Välj bland olika prisklasser och hitta lampor som passar dig. Kom ihåg att kolla upp hur många watt du ska ha så du inte väljer en för stark eller för svag lampa. Du kan även hitta LED lampa skymningsrelä hos oss, utformad för att användas utomhus och aktiveras baserat på hur ljust det är.

Behöver du en LED lampa för akvarium?

Förutom vanliga LED lampor kan du även välja bland specialvarianter, exempelvis LED lampa för akvarium eller odling. Akvariebelysning säljer vi i alla prisklasser och varianter. Här finns exklusiva varianter som inte bara lyser upp akvariet på ett snyggt sätt utan som även är bra för fiskarna och akvarieväxterna. För att växter och fiskar ska trivas behöver de både blått och rött ljus. Med våra exklusiva akvarielampor kan du både ställa in timer, simulera soluppgång eller solnedgång och mycket mer.

Beställ dina LED ljus hos oss

Oavsett om du behöver ett kraftfullt LED ljus som arbetslampor, LED lampa 12v eller om du snarare letar efter snygg inredningsbelysning, kan du hitta allt hos oss. Kolla gärna in våra retroinspirerade LED lampor! Dessa ser ut som en naken glödlampa men har ett behagligt och varmt ljus. Du kan välja bland många former på själva lampan, exempelvis stor och rund, avlång eller droppformad. Vi erbjuder även LED lampa utomhus, exempelvis kraftfulla strålkastare. Beställ det du behöver hos oss på Prylstaden redan idag och få 30 dagars öppet köp! Vill du veta mer om våra villkor eller har du några frågor kring våra lampor så kan du skriva till vår livechatt, vi svarar så fort det bara går.

Visa hela beskrivningen

Price
 
Pris:
24kr - 3999kr
Nollställ

Artiklar 1 till 18 av totalt 343

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
20