true-tick ÖVER 75 000 NÖJDA KUNDER SEDAN 2009

tick 60 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick 39kr Frakt rating

Undervattenskameror & Fiskekameror

Undervattenskameror & Fiskekameror

Här finner ni marknadens bästa undervattenskameror & fiskekameror för inspektion och videoinspelning under vatten. Här finner ni även actionkameror för filmning under vatten. Vi har undervattenskameror som är perfekta för båtägare, fiskare eller till nästa undervattensäventyr / dykning. För båtägare är en undervattenskamera en riktigt bra investering då man enkelt kan inspektera t.ex. skrovet och propellrar helt utan att behöva ta upp båten på land. Vår mest prisvärda undervattenskamera & inspektionskamera är DVR vattentät inspektionskamera, undervattenskamera, 15m, MicroSD och för dig som söker det absolut bästa erbjuder vi även Sony CCD Undervattenskamera, 360 graders rotation & Fjärrstyrning.

För fiskare erbjuder undervattenskameror en helt ny upplevelse och vy ute till sjöss och kan ge en ny spännande upplevelse när man spanar efter fisk med dem. Vi rekommenderar Undervattenskamera med 3,5 tums LCD skärm för fiske, 20m djup, en av våra mest prisvärda fiskekameror.

Oavsett användningsområde har Prylstaden.se alla typer av undervattenskameror och fiskekameror till Sveriges garanterat lägsta priser! Vi har även action & sportkameror som ni finner under kategorin digitalkameror & sportkameror.

Undervattenskameror används i allt från hobbysyfte till professionella ändamål. Polisen använder t.ex våra undervattenskameror för att hitta objekt under vatten, det blir enklare än att dyka och söka igenom hela platser. Sänk ner undervattenskameran och inspektera allt på botten och under vattnet direkt på skärmen som man har på båten. De flesta undervattenskameror kan även spela in filmerna på ett minneskort för senare uppspelning och dokumentering.

Visa hela beskrivningen

Price
 
Pris:
999kr - 7999kr
Nollställ

Artiklar 1 till 18 av totalt 19

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
2

Undervattenskamera för olika funktioner och tillfällen

En undervattenskamera är, precis som namnet antyder, en kamera som fungerar under vatten. Det finns dock vissa skillnader mellan de olika kamerorna. Vissa förutsätter att du använder kameran samtidigt som du själv befinner dig under vatten medan andra förutsätter att du står ovanför vattenytan och sänker ned kameran. Vi på Prylstaden har samlat ihop ett stort utbud av undervattenskameror som du kan välja mellan.  

Undervattenskamera för fiske

Oavsett om du gillar att fiska som hobby eller vill kunna se fiskarna när de simmar omkring under ytan så kan en undervattenskamera passa bra. Vi har undervattenskameror för fiske, dessa kan du ta med dig till bryggan eller när du är ute med båten. Kamerorna kommer med både monitor och en lång lina. Observera att linan kan ha olika längd, oftast mellan 20 till 30 meter. Vissa produkter har kameror som inkluderar IR-lampor. Under ytan är det svårt för solljuset att nå, speciellt när du kommer ned djupt med din kamera. IR-lampor eller andra typer av belysning är ett måste för dig som vill kunna se något.

Köp en billig undervattenskamera via oss

Vi på Prylstaden är måna om att erbjuda produkter som passar allas plånböcker. Hos oss kan du hitta billiga undervattenskameror som passar utmärkt för hobbyfiskaren och som även kan användas av barn och ungdomar. Du kan till exempel hitta en dykmask med integrerad kamera, en rolig present att ge bort inför en semester med mycket sol och bad. Möjligheten att kunna spela in och fota det man ser under vattnet är spännande både för stora och små. Notera att du även kan hitta actionkameror hos oss som är utvecklade för att kunna användas under vattnet tillsammans med speciella vattentäta skal. Kom ihåg att kontrollera ifall dessa är inkluderade i just den actionkamera du köper. Du kan alltid fråga vår support om du vill ha hjälp med att välja mellan de olika kamerorna.

Inspektera båten med en undervattenskamera

Om du har en båt och vill kunna inspektera båtens skrov och propellrar utan att behöva simma ned eller ta upp båten, är en undervattenskamera ett måste. För detta ändamål har vi många kameror som passar utmärkt. Många av produkterna du hittar hos oss har fått bra betyg i olika undervattenskamera test. Tveka inte att höra av dig om du har funderingar, frågor eller vill kunna välja mellan två liknande produkter. Vi finns att nå både via e-post, telefon och genom vår livechatt!