true-tick ÖVER 75 000 NÖJDA KUNDER SEDAN 2009

tick 60 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick 39kr Frakt rating

Metalldetektorer

Metalldetektorer

Metalldetektorer och metallsökare av högsta kvalitet finner ni här. En metalldetektor används för att hitta metallföremål under exempelvis jord, bakom väggar och på liknande platser. Vi säljer metalldetektorer till hobby men även professionella ändamål. Vi har även handhållna metalldetektorer som ofta används på exempelvis flygplatser och klubbar. Metalldetektorer används ibland i säkerhetssyfte men även för ändamål som t.ex skattjakt, guldgrävning och arkeologiska ändamål. 

Beställ en metalldetektor och gör spännande fynd

En metalldetektor är en apparat som kan känna av metaller i marken, i väggar och bakom kläder. Den här typen av produkt kan användas i hobbysammanhang, exempelvis för att leta efter arkeologiska fynd eller guld, eller inom säkerhet. Här används i så fall vanligtvis handhållna varianter, sådana som säkerhetspersonalen på flygplatsen använder. Oavsett om du letar efter en hobbyvariant eller en professionell apparat kan har du hittat rätt. Vi erbjuder något för alla!

Riktiga metalldetektorer är avancerade apparater och kostar därtill. Men hos oss på Prylstaden kan du även välja bland varianter i en lägre prisklass. Här hittar du just våra handhållna metalldetektorer som bland annat kan användas inom säkerhet. Kom ihåg att du behöver ett tillstånd för att få nyttja den här sortens apparat. Tillståndet ansöker du smidigt om via länsstyrelsen.

Metalldetektor guld och roliga fynd

För dig som letar efter en metalldetektor för guld eller för att göra spännande fynd, finns mycket att välja bland hos oss. Här kan det vara smart att gå upp i prisklass för att få en metalldetektor av högsta kapacitet och kvalitet. Vi erbjuder varianter med LCD-skärm och som har ett detektionsdjup på 2,5 meter. Med denna varianten har du möjlighet att skanna din trädgård eller andra platser på metaller. Metalldetektorn kan känna av järnbaserade metaller men även järnfria. Med det sagt har du möjlighet att använda din metalldetektor för att hitta guld, silver och till och med platina. Vi på Prylstaden säljer flera smarta metalldetektorer som ger dig en lättanvänd upplevelse. Du skannar helt enkelt över marken och genom LCD-skärmen kan du utläsa värdefull information.

Använd din metalldetektor på egen mark

Beroende på vart i landet du bor kan du göra en hel del spännande fynd i din egen trädgård. Vikingar har levt över stora delar av landet och vem vet, kanske har gamla fynd lämnats just hos dig. Med en metalldetektor kan du enkelt skanna din egen mark, hitta spännande fynd och kanske till och med göra en arkeologisk upptäckt. Upptäck en helt ny hobby, beställ en egen metalldetektor från oss på Prylstaden redan idag. Vi har samlat produkter från välkända varumärken av högsta kvalitet. Många av produkterna du hittar hos oss har gjort bra ifrån sig i olika metalldetektor test. För att enklare hitta det du söker kan du filtrera din sökning på hemsidan. Välj prisklass och tillverkare och om du vill visa produkterna i en lista. 

Visa hela beskrivningen

Tillverkare
 
Price
 
Pris:
499kr - 4999kr
Nollställ

6 artiklar

per sida

1